Мариян Христов: Пожелавам успех на Левски, както и на нас

„Резултатът отговаря на показаното на терена, даже преди почивката бяхме по-добри“

Мариян Христов: Пожелавам успех на Левски, както и на нас

„Резултатът отговаря на показаното на терена, даже преди почивката бяхме по-добри от Левски.“

Думите са на Мариян Христо след равенството 2:2 на Септември срещу „сините“ в мач от XVIII кръг на Първа лига, дошло след изключително красиво попадение на резервата Мирослав Будинов в добавеното време на срещата.

„Момчетата го заслужават, защото се бориха докрай. Всички много се радваме за Будинов. За един нападател да вкара толкова красив гол, това е великолепно. Ако не играеш футбол – няма да има публика, а ако няма публика – няма футбол“, посочи помощник-треньорът на Септември.

„Днес Левски ни позволи да играем и ние го направихме. Познавам много от момчетата им и този мач бе по-специален за мен, но като излезеш на терена всичко се променя. Пожелавам успех на Левски, както и на нас.“

„Срещу Лудогорец и ЦСКА мачовете не бяха много по-различни, но във футбола си има закономерности. Бюджети, заплати и футболисти, но аз никога не бих се оплаквал – доволен съм от своите футболисти“, каза Христов, след което бе помолен да коментира неприличните жестове, показани от Фабиано Алвеш, докато напускаше терена заради два жълти картона.

„Емоциите винаги съпътстват футбола, но не бива да се показват такива неприлични жестове.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки