ИЗВЪНРЕДНО: Лудогорец с интерес към звезда на Славия

Антони Здравков иска опитен футболист в състава си

ИЗВЪНРЕДНО: Лудогорец с интерес към звезда на Славия

Звездата на Славия Галин Иванов може много скоро да напусне клуба от "Овча купел". Лудогорец провявява интерес към опитния футболист, информира Блиц. На последния селекционен съвет на шампионите треньорът Антони Здравков е настоявал за привличането на 30-годишното крило на Славия.

Галин Иванов през последните месеци играе силно за "белите", като се превърна в лидер на терена и извън него. Футболната звезда, родом от Казанлък, има 8 гола и 4 асистенции във всички турнири от началото на сезона.

Две от попаденията му са именно във вратата на Лудогорец - при отпадането на Славия от шампионите за Купата на България. Галин Иванов се разписа в 14-ата и 77-ата минути при равенството 2:2 в Разград, след което домакините спечелиха с дузпи.

Това е един от мачовете, в който "орлите" са се убедили, че Галин може да им помогне по пътя към осмата поредна титла.

Националният селекционер Петър Хубчев също не подмина силните игри на Галин и звездата на Славия е неизменна част от редиците на България. Той вкара гол при равенството 1:1 със Словения в Лигата на нациите.

Лудогорец не е единственият отбор, който е по петите на родния национал. Към аса на Славия сериозен интерес проявяват няколко чуждестранни клубове, като един от тях е от Китай.

Лудогорец вече си осигури първо попълнение тази зима - Aдриан Попа. Румънският национал беше привлечен под наем от английския Рединг.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки