Леванте и Жирона не успяха да се победят

Двата отбора си вкраха четири гола и поделиха точките

Леванте и Жирона не успяха да се победят

 Отборите на Леванте и Жирона не излъчиха победител в срещата помежду си от 18-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят на “Сиутат де Валенсия” приключи при резултат 2:2, като гостите на два пъти повеждаха, но домакините и двата пъти успяваха да изравнят, вторият път дори с човек по-малко на терена.

Жирона откри резултата в 31-ата минута, когато Алекс Гранел изпълни хитро един фаул и изведе порту зад защитата, а той с акробатичен удар прехвърли вратаря за 0:1.В 58-ата минута домакините изравниха. Хосе Моралес бе изведен отляво, финтира защитник и с удар в близкия ъгъл направи резултата 1:1.

В 69-ата минута Леванте остана с човек по-малко на терена, след като Серхио постиго изблъска в гръб откъсващия се Порту и получи червен картон. А от последвалия фаул в 72-ата минута Алейкс Гарсия отбеляза красив гол за 1:2.

Играчинте на Леванте обаче не се предадоха и в 86-ата минута отново стигнаха до изравняване. Тогава при едно центирране от фаул няколко играчи се разминаха с топката, която се удари в крака на Коке и малко случайно се озова в мрежата за 2:2.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки