Дерменджиев: Левски ще бъде готов за мача с ЦСКА

"Дошъл съм с ясното съзнание да работя"

Дерменджиев: Левски ще бъде готов за мача с ЦСКА

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев говори пред медиите след прибирането на тима от подготвителния лагер в Кипър. Специалистът разкри, че все още не е парафирал със сините, но ще стори това в рамките на три-четири дни, ако клубът се управлява от хората, с които е говорил. Също така Дерменджиев допълни, че каквито и проблеми да има в Левски, той няма да се оправдава с тях и гарантира, че тимът ще бъде готов за мача с ЦСКА, който е в края на февруари.

“Разбира се, че се отразяват събитията в клуба. Най-вече психологически. Мисля, че всичко ще приключи до три-четири дни. Футболистите са разбрани момчета, имахме индивидуални разговори и разбират за какво става въпрос. Първенството чука на вратата и те трябва да са готови."

"Аз съм разговарял с Павел Колев. Дошъл съм в Левски, за да работя. И ако можем да върнем Левски като име и отбор. Правя всичко възможно играчите да са добре и да играят така, както искам. Със Судува имаше едно загатване. С Чукарички се доближаваме, но все още не сме на това ниво."

"Договорът не е факт. Дал съм дума на хората, с които съм говорил. Ако са те, ще има договор, ако не са - тогава пак ще разговаряме. До три-четири дни всичко ще бъде в рамките на това, което трябва да се случи. Не съм притеснен от нищо. Дошъл съм с ясното съзнание да работя. Ако ме харесват и имаме успехи, ще е добре. Ако се получи друго… Трябва да бъда силен. Казах на футболистите, че са истински мъже и съм сигурен, че ще издържат. Гарантирам, че ситуацията ще се промени”, коментира Дерменджиев.

“Още в началото казах, че няма да се оправдавам и мисля, че отборът ще бъде готов”, отговори специалистът на въпрос дали Левски ще е готов за мача от третия пролетен кръг, който е срещу ЦСКА и ще се играе след две седмици.

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки