Севиля спаси точка с два късни гола (ВИДЕО)

Момчетата на Пабло Мачин изоставаха с 0:2 до 88-ата минута

Севиля спаси точка с два късни гола (ВИДЕО)

Севиля и Ейбар завършиха 2:2 в среща от 23-тия кръг на Примера дивисион. Момчетата на Пабло Мачин изоставаха с 0:2 до 88-ата минута и бяха с човек по-малко, но голове на Висам Бен Йедер (88) и Пабло Сарабия (90) реализираха за “бланкирохос”. Преди това Фабиан Ореяна (22) и Шарлиз (63) бяха отбелязали за баските.

 

Гостите от “Ипуруа” стъпиха на терена със самочувствие и поеха инициативата, възползвайки се от по-ленивата игра на “бяло-червените”.
 
В деветата минута Папе Диоп шутира над гредата след отличен рейд на Фабиан Ореяна. В 22-ата чилийският бързак на баските отне от Роке Меса и преодоля с един финт Симон Кяер и Даниел Карисо преди отблизо да насочи покрай вратаря Томаш Вацлик - 0:1. След попадението момчетата на Пабло Мачин тръгнаха по-напред, но много трудно намираха завършек на своите нападения.
 
 
Андалуският тим натисна с началото на втората част в търсене на обрат. Въпреки това домакините получиха втори гол. В 63-ата минута Анаиц Арбийя беше оставен сам на втора греда и върна с глава към границата на малкото наказателно поле, където Шарлиз заби в мрежата - 0:2. Опитите на севилци стигаха до наказателното поле на “синьо-червените”, но там се провалиха. В 84-ата изнервеният Евер Банега беше изгонен с втори жълт картон за грубо нарушение.
 
 
В 88-ата Висам Бен Йедер върна надеждите на “Рамон Санчес Писхуан”. Нападателят на севилци получи в наказателното поле и въпреки натиска си от трима бранители успя да стреля и да отбележи. След консултация с ВАР реферът реши, че няма засада. В 92-ата домакините изравниха след гол на Пабло Сарабия. Куинси Промес центрира отляво и Сарабия засече с шпагат във въздуха, наказвайки стража на баските.
Шави: Позорно е, че няма технология на голлинията

„Не заслужавахме да загубим, играхме по-добре от Реал“, смята треньорът на Барса

Бетис надви Валенсия и влезе в зона "Европа"(ВИДЕО)

Севилци стигнаха до успех с 2:1 като гости

Селта надви Лас Палмас след рецитал на Аспас (ВИДЕО)

Галисийци се отдалечиха от изпадането

Анчелоти: Близо сме титлата, но Барса е много силен съперник

Италианецът не скри уважението си към каталунците

10 от Барса рухнаха срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Вижте подробности

След голямо шоу: Дортмунд видя сметката на Атлетико (ВИДЕО)

Рурците победиха испанския тим с 4:2

Белингам: Заради такива мачове пристигнах в Реал

Той не смята, че има фаворит в утрешния мач срещу Сити

Карлето зачеркна четирима играчи за следващия сезон

Вижте и кои са те

Хамес пред завръщане в Ла Лига

Валенсия и Бетис искат колумбийската звезда

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки