Ди Франческо обмисля да подаде оставка

“Треньорът е разочарован, както и всички ние", обяви Диего Пероти

Ди Франческо обмисля да подаде оставка

 Треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо обмисля да подаде оставка след загубата с 1:3 от Порто и отпадането на тима му още на 1/8-финал в Шампионската лига. Наставникът отказа да говори пред медиите след мача, но за намеренията му намекна крилото на “Вълците” Диего Пероти.

 
“Треньорът е разочарован, както и всички ние. Раздадохме се в продължение на 120 минути и е болезнено да отпаднем по този начин. Смятам, че заслужавахме повече. Порто играеше у дома и феновете му даваха сила, но въпреки това ние имахме своите шансове да спечелим. Винаги се раздаваме докрай, никой не иска да отпадне от Шампионската лига. Вече няколко пъти съм казвал, че подкрепяме треньора. Той ще прецени какво да направи, но ние винаги сме се борили за него, за Рома и за целия щаб”, заяви Пероти.
 
Относно претенциите за дузпа в полза на Рома в края на мача, той допълни: “Трябва да попитате рефера. Най-много съм разочарован, че той дори не отиде да погледне лично ситуацията чрез ВАР. Щом системата е на разположение, тя трябва да бъде използвана”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки