Спалети: Всеки мач е решаващ

Наставникът на Интер сподели, че иска да види играта на отбора си от последните мачове

Спалети: Всеки мач е решаващ

 Наставникът на Интер Лучано Спалети даде традиционната си пресконференция преди шампионатния мач срещу Фрозиноне, който може да бъде от решаващо значение за целта на тима да бетонира третото място. Имайки предвид, че Милан и Лацио играят един срещу друг днес, “нерадзурите” могат да дръпнат на четвъртия.

“Всеки един мач ще бъде решаващ за нас. Лаутаро Мартинес е в много добра форма и може да играе от първата минута срещу Фрозиноне. Когато разполагаш с топ футболисти, можеш да стигнеш до решение. В наказателното поле Лаутаро и Икарди ми изглеждат еднакви”, започна Спалети.

“Треньорът на Фрозиноне е страхотен специалист и психолог. Противникът ще бъде ентусиазиран и сигурен в себе си. Разполагам с четирима-петима футболисти, които не намираха място в титулярния състав в последно време. Ще опитам да им дам шанс. Трябва да се фокусираме върху нашите резултати и да не правим грешката да гледаме другите. Трябва да бъдем този Интер, който игра в последните мачове”, допълни треньорът.“Вече се срещнах с клуба и взехме решение да не съжаляваме за това, което се случи през сезона. Всичко друго ще дойде по реда си и от следващите резултати”, завърши Спалети.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки