НА ЖИВО В NOVSPORT: Двубоите в Примера дивисион

Вижте всички неделни срещи от елита в Испания

НА ЖИВО В NOVSPORT: Двубоите в Примера дивисион

Днес се играят останалите пет мача от 33-ия кръг в Примера дивисион. Леванте и Еспаньол откриват неделната програма от 13:00 часа. Леванте ще трябва да даде всичко от себе си, за да спечели трите точки днес. Тимът на Пако Лопез е на 17-о място в класирането с 33 точки, на една от зоната на изпадащите. Еспаньол е 12-и с 41 точки.

В мачът от 15:00 часа битката ще бъде още по-жестока – Хетафе посреща на собствения си стадион Севиля, като и двата тима се стремят за място в Шампионска лига.

От 17:15 Реал Мадрид е домакин на Атлетик Билбао. „Кралския клуб” се намира на трето място във временното класиране и трудно може да бъде изместен от него, а първият Барселона е недостижим на върха. Атлетик все още има шансове за Топ 6 и ще влезе крайно мотивиран в двубоя срещу именития си съперник.

От 19:30 Виляреал има за задача да повтори доброто си представяне от предния кръг, когато спечели гостуването си на Жирона, и да вземе нови три точки, които да отдалечат тима от зоната на изпадащите.Днес  „жълтата подводница” посреща у дома Леганес.

В късния мач от 21:45 Бетис е домакин на Валенсия, с който двубой двата тима затварят 33-ия кръг.

Мачовете от испанския елит може да гледате от посочените по-долу линкове!

ПРОГРАМА:

Днес:


Леванте – Еспаньол 2:2

Хетафе – Севиля 3:0

Реал Мадрид – Атлетик Билбао 3:0

Виляреал – Леганес 2:1

21:45 Бетис - Валенсия    (ГЛЕДАЙ НА ЖИВО)

От петък

Алавес – Валядолид 2:2

От събота

Селта – Жирона 2:1

Ейбар – Атлетико Мадрид 0:1

Райо Валекано – Уеска 0:0

Барселона – Реал Сосиедад 2:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки