Важна информация преди Лудогорец - Левски

Мачът е в събота

Важна информация преди Лудогорец - Левски

 ПФК Лудогорец съобщава, че полицията в Разград ще вземе сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия в събота (18 май) мач с Левски XXXIV кръг на Първа лига.

 
Клубът напомня, че от съображения за сигурност фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани от органите на реда.
 
 
 
 
В момента билети за мача се продават на клубната база, а в събота от 12,00 ч. ще работи и касата на улица "Васил Левски".
 
ВАЖНО ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ:
 
Феновете на Левски ще могат да си закупят билети в деня на мача от гишето на новия сектор "Гости". Цената на входния талон е 8 лева. 50 процента отстъпка за непълнолетни посетители. Касата отваря в 12,00 ч. ПФК Лудогорец обръща внимание на привържениците на Левски, че на входа на сектор "Г" има турникети и по тази причина е необходимо да спазват указанията на стюардите при влизането в сектора.
 
ПФК Лудогорец призовава феновете на гостуващия отбор да се възползват от предварителната продажба на билетите, за да се облекчи пропускателния режим в сектора.
 
В събота "Лудогорец Арена" ще отвори врати два часа преди началото на двубоя - в 16,00 ч. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете. По тази причина клубът призовава привържениците да оказват съдействие на стюардите и органите на реда.
 
ПФК Лудогорец напомня, че за мачовете в Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Съгласно чл.8, ал.7 от закона за Закрила на детето мaлолетните и непълнолетни лица ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена" и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропускателният режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки