Трагедия! 31-годишен съдия почина по време на мач

Вижте подробности

Трагедия! 31-годишен съдия почина по време на мач

31-годишен съдия припадна по време на мач от боливийското първенство и по-късно почина в болницата. Срещата беше от 25-ия кръг на местната Примера дивисион между отборите на Олуейс Реди и Ориенте Петролеро и се състоя в град Ел Алто на 3900 метра надморска височина.

 
В 47-ата минута съдията Виктор Уго Уртадо падна и остана да лежи на терена. Играчите и лекарите на двата отбора веднага се втурнаха към него и няколко минути по-късно той беше качен на линейката и откаран в най-близката болница.
 
С него се качил и лекарят на домакините д-р Ерик Кошинер, който по-късно разказал пред журналистите, че съдията е получил сърдечен удар на терена. След като е бил откаран в болницата, там е получил втори инфаркт, който се е оказал фатален и причина за смъртта, съобщава БТА. Предстои да се изясняват всички причини за фаталния край на младия човек.
 
До този момент резултатът беше 0:0, а след откарването на съдията в болницата ангажиментите му бяха поети от 4-ия рефер. В крайна сметка домакините победиха с 5:0 и се намират в средата на класирането.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки