Кишишев недоумява какво прави Люпко в ЦСКА

"Оказа се, че няма шампионски манталитет в отбора"

Кишишев недоумява какво прави Люпко в ЦСКА

Направилият голяма кариера в Англия бивш роден футболист – Радостин Кишишев, анализира ситуацията в ЦСКА преди края на този сезон. Кишишев сподели, че при „армейците” нямат шампионски манталитет, а това е било показано в мача с Ботев Пловдив за Купата на България.

 

Същевременно Тинката разкритикува факта, че отборът е воден от сръбската легенда на футбола Люпко Петрович, споделяйки виждането си в предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

 
„Оказа се, че няма шампионски манталитет в ЦСКА. Мачовете с Ботев Пловдив не успяха да ги вземат, което щеше да им гарантира повече от финал и участие в Европа. Имат лидер в лицето на Гриша Ганчев, но колко треньори се смениха там? Не е това пътят и може би трябва да се радват, че са стигнали до последен мач, решаващ титлата у нас. Не казвам, че в ЦСКА има лоши футболисти. В индивидуални аспекти има такива, че ЦСКА доминира, но отборно не”, започна за ЦСКА Кишишев пред предаването „Домът на футбола”.
 
„Не познавам Люпко Петрович, но съм чувал много. Смятам, че това е човек, който трябва да се пенсионира. Не мисля, че той е човекът, който трябва да работи в ЦСКА. Всеки трябва да знае кога трябва да помага и кога да спре. Аз не знам там кой е треньорът, та не му знам точната роля”, говори той.
 
„Много бързо се искат резултати в България от шефовете. При положение, че Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев са отдавна във футбола, то не им приляга да сменят треньори през два месеца. За да вземеш треньор, първо трябва да си го преценил. Нужно е да му дадеш между две и три години. Не може да се създаде иначе нещо. Ако ги питаме как са създали техните империи в бизнеса, не е било за два месеца. Така не се дава спокойствие на треньорите да работят спокойно. Във футбола не може само да биеш, но не мисля, че е правилно това действие", анализира Радостин Кишишев.
 
„За мен има български треньори, които трябва да им се даде шанс и да се застане зад гърба им. Предполагам, че в ЦСКА са наясно кой ще води догодина отбора. Не знам към кой са се обърнали. Не може обаче да го вземеш само за един мач. Ето, в Левски отива Петър Хубчев. Той още не е назначен и вече казаха, че не става и го уволниха на два пъти", коментира ситуацията Кишишев.
ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки