ОФИЦИАЛНО: Диего Фабрини подписа с ЦСКА

Халфът има в актива си един мач за националния тим на Италия

ОФИЦИАЛНО: Диего Фабрини подписа с ЦСКА
ЦСКА подписа с трето ново попълнение. Става дума за италианския халф Диего Фарини, към когото имаше интерес и от страна на Левски. За последно той игра в румънския Ботошани.
 
Ето и официалното съощение в сайта на "червените": 
 
"Армейци,

ЦСКА се подсили с още едно попълнение за халфовата си линия. Днес 3-годишен договор с отбора подписа италианският полузащитник Диего Фабрини. Действащият като плеймейкър футболист идва от румънския елитен Ботошани, където през изминалия сезон изигра 31 мача, записвайки 5 гола и 5 асистенции.

Богатата кариера на 29-годишния Фабрини започва в Емполи, след което заиграва в Серия А на родината си с тимовете на Удинезе и Палермо. Следват трансфери и изяви в Чемпиъншип с екипите на Уотфорд, Милоул, Бирмингам и Мидълзбро. След 4-годишния престой на Острова, халфът носи екипите на Специя и испанския Овиедо, преди да акостира в шампионата на северната ни съседка.

Диего Фабрини има в актива си един мач за "А" националния тим на Италия - през 2012 година в контрола срещу Англия. Освен това е изиграл 12 срещи за младежката формация на "адзурите".

Пожелаваме на полузащитника много здраве и успехи с най-великия български клуб!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки