Иван Петков: Не си вярваме още

Трябва ни повече емоция и жар в играта

Иван Петков: Не си вярваме още
Селекционерът на женския ни национален волейболен отбор Иван Петков призна след загубата от Полша с 1:3 гейма в първия мач в Група 8 от втория състезателен уикенд в Лигата на нациите в Апелдоорн (Холандия), че момичетата му не си вярват още сами и им трябва повече емоция и жар в играта.
 
"Като за всеки един млад отбор продължаваме да правим грешки във важни моменти. Наистина играем с добра тактика, със завидно изпълнение на тактическите указания, но ни трябва още качества на личните елементи. Нормално за млад отбор.
 
Стартирахме добре и играхме добре, на моменти доста умело затруднявахме отбора на Полша. За мен това, което не се получи, е че не си вярваме още сами. Стояхме много добре, проблемът по скоро е ментален. Трябва ни повече емоция и жар в играта.
 
Няма значение дали печелим или губим, ние сме много статични в моментите, когато трябва да се израдваш и когато трябва да покажеш емоция. На този млад отбор му трябва енергия и ние трябва да намерим проводник на нашата енергия”, сподели Петков след края на двубоя.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки