Босът на Спартак (Москва) за нов в ЦСКА: Преди години му дадох надежда, сега нямам такава за него

От Нижни Новгород също недоволни от Денис Давидов

Босът на Спартак (Москва) за нов в ЦСКА: Преди години му дадох надежда, сега нямам такава за него

 Собственикът на Спартак (Москва) Леонид Федун е възлагал големи надежди на новото попълнение на ЦСКА Денис Давидов.

 
През 2014 година, когато халфът е на 19 години, мултимилиардерът казва:"Отглеждаме новия Меси!". След това договорът на полузащитника е удължен до 2019 година и заплатата му е увеличена. 
 
Давидов прави силна пролет на 2015 година под ръководството на Мурат Якин. През лятото треньор става Дмитрий Аленичев, а клубът привлича Зе Луиш и Юра Мовсисян, които играят на позицията на младока. 
 
След раздялата на Спартак с Денис, Федун казва:"Какво мога да направя за Давидов? Преди години му дадох надежда. Сега нямам такава за него. Преходът от младежкия към мъжкия футбол винаги е труден". 
 
Спортният директор на досегашния клуб на 24-годишния футболист Нижни Новгород изказа възмущението си от поведението на играча. Руският тим ще играе бараж за промоция в елита с Криля Советов. 
 
"Всичко, което се случи с Давидов беше изненада. Беше в болнични и знаехме, че няма да играе срещу Криля Советов. Той искаше да му разтрогнем договора и ние се съгласихме", заяви Александър Липко. 
 
"Очаквахме повече от Давидов. И в мачовете, и в тренировките. Веднъж ни попита защо не играе. Интересно момче. Денис загуби конкуренцията за място на терена и затова не играе", добави шефът на Нижни Новгород, цитиран от "Тема спорт".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки