Сензациите в пресата: Лудогорец предложи Сисиньо на бразилци

Илиан Илиев върна сина си в Черно море; Правят вътрешно издирване на „предателя” в националния отбор

Сензациите в пресата: Лудогорец предложи Сисиньо на бразилци

Най-интересните теми от българската преса днес, 15 юни:

 

„Меридиан мач”: Лудогорец предложи Сисиньо на бразилци

 

Бразилският десен бранител на Лудогорец Сисиньо е бил предложен на Ботафого, съобщиха медиите в Страната на кафето. За да се случи обаче подобна сделка, от бразилския елитен клуб ще трябва да платят трансферна сума, тъй като договорът на 30-годишния футболист с шампионите изтича догодина. Според Transfermarkt.de цената на Сисиньо е 3,5 млн. евро. Основната причина, поради която бразилски мениджъри са задействали евентуалното му преминаване в Ботафого, е привличането в Лудогорец на крайния бранител на Гинган Жордан Икоко. Той идва за 1,1 млн. евро. Въпросният футболист обаче може да бъде ползван и като ляв бек, което запазва титулярното място на Сисиньо. Иначе е ясно, че бразилецът ще се бори със Станислав Манолев за позицията отдясно.

Сисиньо дойде в Разград през 2015 г. От Сантос. Преди това е играл за Ремо, Жувентуде, Бразилензе и Понте Прета. С екипа на„орлите" има 117 мача и 1 гол във всички турнири. Той е четирикратен шампион на България.

 

„Тема спорт”: Илиан Илиев върна сина си в Черно море

 

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев върна сина си в отбора. След две години, прекарани в Португалия, Илиан Илиев-младши се прибра в родния си клуб, с който подписа двегодишен договор. На Иберийският полуостров 19-годишният халф бе част от юношите на Академик Коимбра, като тренираше и с мъжете.

Черно море направи вчера една тренировка. Моряците имаха бегови упражнения в Екопарк - Варна, а след това направиха възстановяване на плажа в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена. След заниманието младият талант на варненци Йордан Радев почерпи своите съотборници с торта за рождения си ден. Бранителят, който подписа първи професионален договор с Черно море преди няколко дни, навърши 19 години. Днес варненци ще изиграят първата си контрола от предсезонната подготовка. Съперник е Черноморец Балчик, а спарингът е от 10:30 часа на стадион "Тича". Утре отборът ще отпътува за Банско, където ще се готви до 28 юни.

 

„Меридиан мач”: Правят вътрешно издирване на „предателя” в националния отбор

 

Вчера в лагера на националния бор на България U18 се е провело мащабно разследване, за да се открие „предателят", проговорил за шамарите в съблекалнята. Ангел Стойков и компания вярват, че скандалната история не е излязла от потърпевшите Димитър Стоянов и Мартин П. Петков. Издирването на човека, който е разкрил истината, е изплашило доста младите футболисти в отбора, на които е било намекнато, че „виновникът" ще бъде изваден от тима завинаги.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки