Никола Спасов: Загубихме от най-добрия отбор в България

"Трябва да вземем мача срещу Арда другия кръг, естествено, че ще играем за победа"

Никола Спасов: Загубихме от най-добрия отбор в България

Треньорът на Царско село Никола Спасов остана доволен от показаното от момчетата му в мача с шампиона Лудогорец. Макар да загубиха с 0:2 от хегемона в родния шампионат в последните осем години, играчите на новаците показаха някои добри моменти в представянето.

 
"Нормално. Лудогорец беше по-добрият отбор и заслужено победи. Абсолютно нормално и резонно. Важното е, че съм доволен от моите момчета. Днес за първи път играхме в този ни вид. Мисля, че имаме добри играчи, използвахме този мач, за да се подготвим за следващите."
 
"Нямаме игрово време, трябва ни повече време да станем по-добри, защото играчите имат качества. Трябва да се натренираме и да влезем в оптимална форма. На моменти стояхме добре на терена, така че положителен мач за нас", заяви Спасов пред Диема и разкри какво му е харесало от играта на тима.
 
"Момчетата се раздадоха и каквото можаха - дадоха. С времето тези грешки ми се иска да се изчистят. Говоря за головете от статични положения, но всеки отбор получава такива. При втория гол има човек, който играе с топката на първа греда. През цялото време исках да вкараме гол, играхме достатъчно агресивно срещу най-добрия отбор в България, така че това е положително."
 
"С тази двойка централни защитници завършихме сезона във Втора лига, но мисля, че момчетата се справиха, доволен съм от всички. Направихме някои малки грешки, но те не повлияха на резултата. С промените вече, имаше принудителна смяна, случиха се нормални неща."
 
"Началото на първенството е, няма трагедия, загубихме от най-добрия отбор в България. Доволен съм от всички, отговарят момчетата, чужденците, на мнението ми. За мен е положително", заяви треньорът на Царско село и говори за следващия мач, който е с другия новак и дебютант в елита Арда.
 
"Трябва да вземем мача срещу Арда другия кръг, естествено, че ще играем за победа. Надявам се да играем на нашия стадион. Имаме лиценз отвсякъде, само нямаме разрешение от Футболния съюз. Където и да играем с Арда, ако ще да ни пратят в Кърджали, ще играем за победа", завърши Спасов.
Бивш ас на Царско село подписа с новак в португалския елит

Андерсон Кордейро подсили Каза Пия

Бившият страж на Царско село Гуидо Гуериери: Искам да остана в България и да получа шанс да играя!

Той има над 150 мача в групата за Лацио в Серия "А"

Пулиезе от Царско село: Харесва ми българското първенство, искам да остана тук!

Бившият младежки национал на Швейцария е отворен за оферти

ТРАНСФЕРЕН УДАР: Царете взимат минал през Реал (Мадрид)

Халфът сега е собственост на италианския СПАЛ

Царско село взе още един италианец

19-годишният футболист ще играе под наем в българския отбор до края на сезона

Царско село привлече защитник от Серия "С"

Той ще играе при столичани под наем

Ботев размаза децата на Царско село за едно полувреме

"Канарчетата" спечелиха с 5:0

ЦСКА уреди контрола с Царско село

Минути преди началото на проверката "армейците" ще представят отбора си за пролетния полусезон

Царско село отмъква звездата на Септември (Сф)

Втородивизионният тим отказа да да пусне нападател при "царете"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки