Брендън Роджърс с предупреждение към Сити и Юнайтед за Магуайър

Ще има момент, в който, дори и за правилната оферта, ще е прекалено късно, заяви мениджърът

Брендън Роджърс с предупреждение към Сити и Юнайтед за Магуайър
Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс отправи предупреждение към Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед относно евентуалния трансфер на защитника Хари Магуайър в един от двата клуба. 
 
Специалистът се закани, че ще постави краен срок за финализирането на подобна сделка, тъй като остават едва 3 седмици до затварянето на трансферния прозорец за Висшата лига, а “лисиците” искат да си осигурят качествен заместник на английския национал.
 
Както е известно, оттам настояват да получат 75 млн. паунда, което би направило Магуайър най-скъпия защитник в историята на Висшата лига, задминавайки върховото постижение на Върджил ван Дайк с 5 млн. паунда.
 
“Ще има краен срок. Не можем да останем с недостатъчно защитници. Имаме набелязани цели, ако Хари си тръгне, но няма нужда да го продаваме. Дори и ако предложат исканата от нас сума в последния момент, ние ще я откажем, тъй като ще е прекалено късно да привлечем някой друг на негово място. Така че ще има момент, в който, дори и за правилната оферта, ще е прекалено късно”, коментира Роджърс пред “Сън”.
 
26-годишният защитник има договор с Лестър до 2023 година. Като негов заместник се споменава името на Люис Дънк от Брайтън, за когото тимът може да плати 45 млн. паунда.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки