Завишиха резултата на ансамбъла след контестация

Утре за България Стиляна Николова ще играе на бухалки, Валерия Ватова на лента

Завишиха резултата на ансамбъла след контестация

След края на всички изпълнения на първите два уреда в индивидуалната надпревара България може да се поздрави с първия финал на Първото световно първенство по художествена гимнастика за девойки в Москва.

 

Ева Брезалиева изигра отлично своята композиция с въже и с оценка от 17.900 влезе във финала на уреда с втора по сила оценка. Втората българска представителка за днес Катрин Цонева изпусна топката извън килима и не намери място сред финалистите на уреда.

 
Ансамбъл - девойки днес изигра композицията си с 5 ленти, която е по-трудната от двете и логично базата с оценки е по-ниска. Момичетата играха с много желание, имаха отличен синхрон, но направиха една сериозна грешка и това им отреди оценка от 16.450, което е втора по сила оценка на това съчетание за днес. Първоначалната оценка, която българките получиха, бе 16.150, но след подадена контестация оценката бе повишена на 16.450 т.
 
Основните конкуренти на България в ансамбъла днес играха съчетанието с 5 обръча.
 
Утре за България Стиляна Николова ще играе на бухалки, Валерия Ватова на лента, а ансамбълът ще играе съчетанието си с 5 обръча, след което ще стане ясно отборното класиране и всички финалисти в индивидуалното и ансамблите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки