След провала с Лукаку, Интер се насочва към Ребич

Нарастват шансовете Мауро Икарди да премине в Рома, а в обратната посока да поеме Един Джеко

След провала с Лукаку, Интер се насочва към Ребич
Цяло лято Интер се опитваше да привлече Ромелу Лукаку, но по всичко личи, че белгиецът ще отиде в Ювентус. Естествено, Антонио Конте не е никак щастлив от това развитие на ситуацията, но ръководството на “нерадзурите” ще направи необходимото, за да усили атаката.
 
При това не с един, а с двама нападатели. Италианският гранд смята да купи Анте Ребич от Айнтрахт (Франкфурт), който вече има опит в Серия “А” с екипа на Фиорентина. Хърватският национал вкара 10 гола през миналия сезон, но неговият принос не се изчерпва само с отбелязаните попадения. 
 
Ребич е оценяван на 40 млн. евро. В момента той лекува травма в гърба, но продължава да е обект на интерес от няколко клуба, а Айнтрахт отчаяно се опитва да го задържи, след като вече продаде другите двама от звездното си офанзивно трио - Лука Йович и Себастиен Алер.
 
В същото време Sky Sport Italia съобщи, че нарастват шансовете Мауро Икарди да премине в Рома, а в обратната посока да поеме Един Джеко.
 
До момента “нерадзурите” предложиха 13 млн. евро плюс бонуси за босненския нападател, но от Рома са категорични, че не биха се разделили с него за по-малко от 20 млн. Ако зачеркнатият от Конте Икарди се съгласи да подпише с “вълците”, това много ще улесни трансфера на Джеко. 
 
Наполи също не крие интереса си към Икарди, но скандалният аржентинец сякаш не е изкушен от възможността да облече небесносиния екип.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки