Ювентус ще преговаря с Куадрадо за нов договор

Колумбиецът е обвързан с торинци до догодина

Ювентус ще преговаря с Куадрадо за нов договор

Крилото на Ювентус Хуан Камило Куадрадо заяви, че скоро трябва да седне на преговори с клуба за подновяване на изтичащия му договор.

31-годишният техничар е обвързан с „бианконерите” до следващото лято, като до този момент през сезон 2019/2020 има 19 минути официален футбол. След идването на Маурицио Сари за наставник колумбиецът ще бъде използван в ролята на десен халф-бек.

Проблемът за Куадрадо е, че същата роля е присъща на Матия де Шилио, както и на новото попълнение Данило. В атака пък конкуренцията по крилата изглежда непосилна за него в лицето на Кристиано Роналдо, Пауло Дибала, Дъглас Коста и Федерико Бернардески.

Въпреки този факт той разкри, че е повече от доволен, че ще преговаря с Юве. „Много съм щастлив и благодарен, защото ми остава още година по договора с Ювентус”, коментира бившият играч на Фиорентина и Челси. „Веднага щом се прибера (от ангажиментите си към националния отбор – б.р.), ще имаме среща, на която ще видим какво ще се случи. Оставям в ръцете на Бог да направи най-доброто решение.”

В петък Куадрадо беше титуляр за Колумбия при 2:2 срещу Бразилия в Маями, САЩ.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки