Два ранни червени картона пречупиха Селта

Гранада си тръгна с три точки от Виго след 2:0 в своя полза

Два ранни червени картона пречупиха Селта

Отборът на Селта загуби у дома с 0:2 от Гранада в среща от четвъртия кръг на испанското първенство. Галиският тим падна в боя, след като до 30-ата минута получи цели два червени картона. Гостите от “Лос Карменес” търпеливо изчакаха своя съперник и взеха точките от Виго.

В осмата минута “небесносините” останаха с човек по-малко. Хорхе Саенс беше изгонен след консултация с ВАР. Защитникът на Селта застъпи без топка Роберто Солдадо и го избута в гръб, като това му донесе директен червен картон според новите строги правила в Ла Лига. В 29-ата домакините вече играеха с деветима човека заради нов червен картон. Фран Белтран влезе опасно с бутоните в крака на съперник. В петата добавена минута на първото полувреме южняците откриха резултата. Анхел Монторо центрира от корнер и Херман Санчес беше точен с глава - 0:1.

В 55-ата тимът от подножието на Аламбра вкара второ попадение. Янхел Ерера отбеляза забележителен гол след превъзходен шут от 25 метра, при който топката влетя около лявата сглобка на вратата на Рубен Бланко.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки