Кристиано: Не очаквах да плача, никога не съм гледал това видео

"Баща ми така и не ме видя как съм номер 1", заяви португалската звезда

Кристиано: Не очаквах да плача, никога не съм гледал това видео

 Португалската машина за голове Кристиано Роналдо не скри сълзите си по време на едночасово интервю пред Пиърс Морган за предаването “Good Morning Britain” по британската телевизия ITV. Интервюто ще бъде излъчено утре, но вестник Daily Mail се добра до част от него.

 
CR7 беше изненадан от емоционално видео, на което се вижда как неговият баща Жозе Динис Авейро говори гордо за Кристиано. То е заснето пред Европейското първенство през 2004 година. Жозе умира през 2005 година, на 52-годишна възраст, от чернодробна недостатъчност, причинена от алкохолизъм. “Не очаквах да плача, никога не съм гледал това видео. Невероятно”, сподели Роналдо през сълзи.
"Той така и не ме видя как съм номер 1, как печеля награди", заяви 34-годишният футболен майстор.
 
Петкратният кавалер на “Златната топка” разкри какво е изпитал, когато е бил обвинен за изнасилване от Катрин Майорга. “Това те кара да се чувстваш ужасно. Един ден си бях у дома във всекидневната заедно с моята приятелка (Джорджина) и по телевизията започнаха да говорят как Кристиано е такъв и такъв. Видях как децата ми слизаха по стълбите и смених канала, защото почувствах срам. Това ме накара да се почувствам засрамен”, призна той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки