Ирбис-Скейт приключи със загуба от Цървена звезда участието си на Континенталната купа

В последния си двубой от група "А" на турнира в Истанбул българският тим отстъпи с 4:5

Ирбис-Скейт приключи със загуба от Цървена звезда участието си на Континенталната купа

Шампионът на България по хокей на лед Ирбис-Скейт София приключи със загуба участието си на Континенталната купа. В последния си двубой от група "А" на турнира в Истанбул българският тим отстъпи с 4:5 (0:0, 2:4, 2:1) пред сръбския Цървена звезда.

След безголова първа част Цървена звезда поведе с 2:0 с голове на Углеса Новакович и Михал Даниел в първите 2:08 минути на втората. Ирбис обаче бързо успя да изравни чрез Юрай Душичка и Мартин Наков, но нов гол на Даниел и още един на Вячеслав Чегринчев доведе резултата до 4:2 в полза на Цървена звезда до средата на втория период.

В началото на последния Марко Драгович покачи на 5:2 и въпреки отчаяния щурм на българския състав, силите му стигнаха само за два гола чрез Андрей Тюрин и Душан Хроми в самия край, които да направят поражението по-почетно. Ирбис приключи участието си в турнира с една победа и две загуби, а Цървена звезда завършва на първо място с три успеха и ще играе във втория кръг на турнира, където техни съперници ще бъдат Бровари от Украйна, Мого Рига от Латвия и Корона Брашов от Румъния.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки