Томаш: В България всички разбират от политика, красиви жени и футбол!

"Ако тези играчи ги пренесем в една от трите съблекални от топ 3, те са шампиони"

Томаш: В България всички разбират от политика, красиви жени и футбол!

 Треньорът на Берое Александър Томаш беше много щастлив след победата 2:1 над ЦСКА. Той засипа своите играчи със суперлативи.

 
„Спечелихме с много желание, с много себераздаване, с агресия и футболни достойнства. Искам да благодаря на футболистите. Те най-накрая успяха да опознаят себе си и да покажат това, което правят в тренировките, и в хода на мача”, каза Томаш. 
 
„Искам да поздравя и Стара Загора, защото Берое е на Стара Загора. Искам да радваме тези фенове. Като цяло поздравленията днес за играчите.”
 
„Като желание и себераздаване съм доволен, като футбол имали сме и по-добри мачове. В същото време трябва да признаем, че изгубихме част от тези мачове, в които играхме по-добре.”
 
„Трябва ни манталитет. Ако тези играчи ги пренесем сега в една от трите съблекални от топ 3, те са шампиони. ЦСКА не е бил побеждаван тук 29-30 години. Победихме ЦСКА, но не сме направили нещо кой знае какво. Сега трябва да победим Царско село, Арда… Когато човек е концентриран, може да излезе и да направи такива мачове. Кога обаче се крие и не е фокусиран – няма как. Така е устроен човекът. За пореден път се убеждавам, че нашият отбор под натиск се изправя. Това показва, че имаме качества, които да развием и да ги показваме във всеки един мач.”
 
„Всяка една загуба тежи, но когато под формата на емоциите веднага след мач се четат описания – например мача срещу Локомотив Пловдив, които с 4 изстрела ни вкараха 4 гола – как сме били разбити… Малко хора могат да четат статистика. Вижда се добрата игра, но понякога ни бяга резултатът. Ние сме най-разпознаваемият отбор. В България всички много разбират от политика, красиви жени и футбол. Мъжете обаче много лесно бягат от красивите жени. Останалото вие си го отговорете.”
 
„Много вярвам на екипа си и на тези момчета в съблекалнята. Те го показаха днес. Когато дойде тежкият момент – в живота винаги има такива, без значение дали в спорта или личен план – човек трябва да е позитивен, да го иска да излезе, да се труди. Тогава няма начин да не го постигне. Аз нямам притеснения за моята работа. Обичам я както обичам семейството и приятелите си. Знам, че хубавите неща ще се случат – дали днес, дали утре… Аз оставам позитивен.”
 
„Всеки един в тази съблекалня е важен. Имаме 20 уникални мъже в нея”, добави Томаш.
 
Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки