Селекционерът на Черна Гора: Очаквам победа срещу България

"Нямам право да кажа, че сме по-добри с оглед на настоящата ситуация"

Селекционерът на Черна Гора: Очаквам победа срещу България

Новият селекционер на националния отбор на Черна гора Фарук Хаджибегич се надява на първа победа в евроквалификациите при утрешното домакинство на България в група "А". Двата отбора са на дъното на класирането с по 2 точки и без успех в кампанията досега.

 
"Резултатите са процес от по-дълга работа, Важно е първо да се подредят всички фактори - да можем да разчитаме на най-добрите си играчи, да няма контузии. Естествено желанието ни е да побеждаваме във всеки мач, но няма да изпадаме в еуфория или да го приемем като катастрофа, ако успеем или не", коментира Хаджибегич.
 
"Нямам право да кажа, че сме по-добри от българите с оглед на настоящата ситуация. Ще бъде важно как ще подходим към мача. Ако успеем да изградим нужната нагласа и атмосфера, със сигурност можем да се справим с всеки съперник", допълни той.
 
Специалистът призна, че има отлив на фенове след лошите резултати на националния отбор в последно време, но се надява победите да върнат хората по трибуните.
 
"Можем да излезем от тази ситуация само с добри резултати. Всеки следващ мач е нов шанс и ние трябва да го използваме. Не е нормално да бъдем на последното място. В момента преминаваме през труден период, но вярвам в доброто бъдеще. Смятам, че направихме по-добре подготовка в сравнение с предишните мачове и очаквам победа", каза Хаджибегич.
 
Заради контузии от сметките на Хаджибегич отпаднаха централния бранител Жарко Томашевич от Астана и полузащитниците Марко Вешович от Легия Варшава и Марко Бакич от белгийския Мускрон, а под въпрос е Вукан Савичевич от полския Висла Краков.
 
"Отново имаме някои кадрови проблеми, но съм убеден, че можем да се справим. България разполага с добри футболисти, които играят бързо, но ние разполагаме с нужните качества и можем да ги надиграем", каза още селекционерът на Черна гора.
 
Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки