Освежен Черно море гони нова победа в efbet Лига срещу Витоша

Енгибар Енгибаров с проблеми в състава

Освежен Черно море гони нова победа в efbet Лига срещу Витоша
Черно море тренира вчера на стадиона на Левски в София. Днес от 17:30 часа пък варненци гостуват на Витоша Бистрица.
 
Треньорът на моряците Илиан Илиев разполага с група от 19 футболисти. Към тима в столицата се присъединиха националите Мартин Минчев и Виктор Попов, които взеха участие за младежите в мачовете със Сърбия и Латвия.
 
Непосредствено преди мача с тима от Бистрица Илиан Илиев ще прецени кой от играчите няма да бъде вписан в тимовия лист за срещата.
 
Специалистът не може да разчита само на контузения Жордао Кардосо. В лагера на Черно море се надяват да запишат втора поредна победа, след като преди паузата удариха Берое с 2:0 у дома, но преди това направиха 1:1 при визитата си в София на Царско село.
 
С куп сериозни кадрови проблеми пък има да се справя старши треньорът на Витоша Енгибар Енгибаров. Срещата заради контузии ще пропуснат Християн Василев, Евгени Зюмбулев, Георги Амзин и Илия Димитров.
 
След като молбата да му намалят наказанието не бе уважена, извън сметките на спортно-техническото ръководство остава и Емил Гъргоров. До последно под въпрос за мача в Бистрица ще бъде и капитанът Четин Садула.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки