Четири поред за Интер в Серия "А" (ВИДЕО)

Наводнен терен забави началото на мача, Лаутаро, Де Врай и Лукаку вкараха

Четири поред за Интер в Серия "А" (ВИДЕО)

Интер записа четвърта поредна победа в Серия "А". "Нерадзупите" спечелиха с 3:0 гостуването си на Торино от 13-ия кръг и са само на точка зад лидера Ювентус. "Биковете" са на 11-а позиция.

 
Началото на мача се забави с 10 минути заради наводнения терен в Торино. Тимът от Милано успя да поведе в резултата още в 12-ата минута при първия си точен удар в двубоя. Лаутаро беше изведен на добра позиция от Ромелу Лукаку и вкара. 
 
В 28-ата Кристиан Ансалди и Симоне Верди пропуснаха да изравнят. Две след това удар с глава на Лукаку беше изваден от Сиригу в корнер. При последвалото му изпълнение Кристиано Бираги центрира, а Де Врай вкара втори гол за Интер. 
 
В 42-ата минута Сиригу попречи на Николо Барела да се разпише. В добавеното време на първата част Самир Ханданович показа блестящ рефлекс и не допусна Матиас Весино да си отбележи автогол след центриране на Верди.
 
Второто полувреме започна с положение за домакините и в 50-ата минута Ицо от перфектна позиция с глава прати топката над вратата, а при следващата атака Сиригу показа фантастичен рефлекс при удар на Лукаку.
 
В 55-ата падна трети гол във вратата на Торино. Отбеляза го Ромелу Лукаку, който завърши отлична контра на тима си с удар между краката на вратаря.
 
Верди можеше да намали за Торино от фаул в 66-ата минута, но Ханданович спаси опасния му изстрел, а след това темпото логично поспадна.
 
До самия край на срещата така и нямаше повече попадения.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки