Гончаренко съжали за ремито с Лудогорец и отпадането от Европа

„Днешният мач отразява цялостното ни представяне в турнира”

Гончаренко съжали за ремито с Лудогорец и отпадането от Европа

„Изводът от представянето ни до момента е, че не е достатъчно да правиш нещата правилно на 99%, защото във футбола този оставащ един процент е решаващ."

Така треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко коментира равенството с Лудогорец (1:1), след което руският гранд отпадна от Лига Европа.

“Днешният мач отразява цялостното ни представяне в турнира. Хвърлихме много сили, направихме много атаки, създадохме повече положение дори от мача срещу Ференцварош. Трудно е да продължиш напред, когато в 5 срещи си вкарал два гола. Отново ни липсваше точност при последния пас”, посочи Гончаренко.

“Трудно е да приемем, че в последния кръг отиваме в Испания за мач без никакво значение за нас. Хубавото е, че Алан Дзагоев и Илзат Ахметов ще могат да натрупат игрови минути, от които имат нужда. Ако ти липсва този 1%, нищо няма да се получи”, допълни той.

“Фьодор Чалов е подложен на голямо натоварване, защото е национал, а при нас играе без смяна. За него би било добре да изгледа някой-друг мач от скамейката, но просто няма с кого да го заменим. Все пак, възможно е в следващия двубой да му дадем почивка. В последните 20 минути забравихме да атакуваме по крилата, което беше грешка. Дали сме се надявали на победа с 4:0? Да, защо не?”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки