Светкавица спря Устрем с късен гол

Гостите доказаха, че неслучайно са втори във временното класиране преди неделните срещи

Светкавица спря Устрем с късен гол

Футболистите на Светкавица (Търговище) завършиха есенния дял от първенството в Трета лига – Североизточна аматьорска група с доста трудно равенство у дома с Устрем (Дончево) - 2:2.

 

Гостите доказаха, че неслучайно са втори във временното класиране преди неделните срещи, а играта им на стадион „Димитър Бурков“ се понрави и на малкото любители на футболната игра. Те могат да съжаляват, че не успяха да задържат в края на мача головото си предимство и да си върнат за единствената домакинска загуба през есента на собствен терен от „мълниеносците“.

 

След близо половин час игра гостите поведоха в резултата с точното попадение на Кристиян Димитров, след извеждащ пас на Станислав Георгиев. В началото на втората част Светкавица (Търговище) заигра по-добре и възстанови головото равенство. В 51-ата минута. Кристиян Арсовски заби топката в мрежата на Иван Георгиев и върна радостта по трибуните. Радостта на „мълниеносците“ обаче не трая доста дълго.

 

В 72-ата минута Кристиян Димитров отново порази вратата на Тодор Тодоров, след като получи топката от Виктор Христов в наказателното поле на домакините. Това вдигна на щурм футболистите на Светкавица, които обсадиха вратата на гостите. Финалният щурм все пак беше материализиран в последните минути с гола на Кристиян Арсовски, оформил крайното 2:2.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки