Тайна: Юве крият за скандал между Сари и Роналдо

За това намекна Антонио Касано

Тайна: Юве крият за скандал между Сари и Роналдо

 Бившият италиански нападател Антонио Касано заяви, че шампионът Ювентус крие за голям скандал между треньора Маурицио Сари и звездата Кристиано Роналдо.

След провала срещу Сасуоло (2:2) насред Торино, където петкратният носител на Златната топка се разписа от дузпа, Касано даде интервю за Tiki Taka.

Той е убеден, че хегемонът на Ботуша не иска кавгата между двамата да става публично достояние и разкри защо смята, че има проблем. "Мисля, че двамата не се харесват. Всичко започна с двете последователни смени, които ще напрегнат всеки футболист. Според мен, между тях има търкания и е добре Ювентус да ги спре", каза Касано.

Бившата звезда на Рома каза още, че според него Джанлуиджи Буфон трябва да бъде титулярният вратар на "бианконерите". "Той остава по-добър от Войсчех Счесни. Полякът винаги ще има петното, че е бил резерва на Мануел Алмуня и Лукаш Фабински в Арсенал. В Рома направи добра година, но сега за първи път е титуляр. Джиджи сбърка при втория гол на Сасуоло, но трябва да се каже, че преди това и Матайс де Лихт се намеси лошо", добави Касано.

За последния месец пък Роналдо има едва 2 гола от дузпи. Осен срещу Сасуоло, той се разписа от бялата точка и при трудния успех с 2:1 над Дженоа в Торино. В същото време Кристиано не спира да вкарва за Португалия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки