Байерн гони 6 от 6

Движим се в правилната посока и ще докажем това срещу Тотнъм, каза Томас Мюлер

Байерн гони 6 от 6

Тази вечер Байерн ще се опи­та да стане едва седмият от­бор, спечелил всичките си шест мача в груповата фаза на Шампионската лига. Баварците посрещат Тотнъм, на който вкараха цели 7 гола в на­чалото на октомври в Лондон. И двата отбора са сигурни за мястото си на осминафинали­те, така че при липсата на напрежение те отново могат да сътворят голово шоу за феновете.

На англичаните няма да им липсва мотивация в Мюнхен, след като на 1 октомври те за първи път в историята си до­пуснаха 7 попадения у дома. То­гава бившият играч на Арсенал Серж Гнабри нанесе най-големи щети, разписвайки се 4 пъти. Роберт Левандовски добави още два, а Джошуа Кимих също вкара. Хюн-Мин Сон и Хари Кейн от дузпа оформиха и крайния резултат - 2:7!

Байерн обаче загуби послед­ните си 2 мача в Първа Бундеслига. Мюнхенският колос бе победен от Гладбах и Леверкузен с 1:2. Треньорът Ханзи Флик и полузащитникът Томас Мюлер обаче са убедени, че тимът се движи в правилната посока. "Не знам дали някога съм губил два мача поред в Бай­ерн, но се случи. Смятам обаче, че се движим в правилната по­сока. Интересното е, че въпре­ки всичко пресата ни хвали, ко­ето ме кара да се чувствам не­удобно. При тези две пораже­ния пропуснахме изключително много положения, а освен това решителният пас ни бягаше с десет сантиметра", заяви Мю­лер.

"Тотнъм е компактен в от­брана и показва качествата си в нападение. Много са бързи в атака. Очакваме да се прибе­рат в защита и да разчитат на контри. Ще трябва да се справим с тях. Играем добре и се движим в правилната посо­ка. Но във футбола трябва да си самокритичен и да призна­ем, че не вкарваме достатъ­чно голове. В първия мач срещу Тотнъм реализирахме почти сто процента от шансовете си. Познавам Жозе Моуриньо от времето му в Реал Мадрид. Бяхме му на гости с Йоги Льов, когато бях асистент на нацио­налния отбор, защото там по това време играеха Сами Кедира и Месут Йозил. Очаквам с нетърпение да се видя отново с него", пък каза треньорът Флик.

И в двата отбора се очаква да има доста промени по стартовите състави.

Магуайър отговори на критиките: В Юнайтед винаги има натиск

„Около нас винаги ще се шуми много“, заяви защитникът

Технологията на голлинията не е рентабилна, смята шефът на Ла Лига

Хавиер Тебас коментира "призрачния гол" на Барса в „Ел Класико“

Потвърдено: Холанд аут за Брайтън

Фодън и Стоунс се завръщат, съобщи Пеп

Рангник призна, че разговаря с Байерн Мюнхен

Селекционерът на Австрия не отрече и, че може да приеме офертата на баварците

Селекционерът на Белгия влезе в битката за треньор на Милан

Доменико Тедеско може да поеме "росонерите" след края на сезона

Чалханоглу: Това Скудето е отмъщението ми към Милан

Халфът не може да забрави отношението на феновете на "росонерите" след трансфера в градския съперник

Грубо: Фенове на Интер изгориха фланелка на Ибрахимович (ВИДЕО)

"Нерадзурите" празнуват Скудетото по странен начин

Мусиала се възхищавал на Меси

"Имитирах го", призна халфът на Байерн Мюнхен

Дъмфрис се надява да поднови договора с Интер

Нидерландецът иска да остане още дълго на "Меаца"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки