УНИКАЛНА ДРАМА! Милан с победен гол в 93-та минута (ВИДЕО)

80 000 на "Сан Сиро" видяха инфарктната развръзка в мача с Удинезе

УНИКАЛНА ДРАМА! Милан с победен гол в 93-та минута (ВИДЕО)

Милан записа трети пореден успех във всички турнири, след като направи пълен обрат и победи с 3:2 Удинезе в среща от 20-ия кръг в Серия „А“. Двубоят не започна добре за играчите на Пиоли, които допуснаха попадение още в 6-ата минута след груба грешка на Донарума, от която се възползва Ларсен. Анте Ребич влезе след почивката и изигра ключова роля за победата на „Сан Сиро“. Хърватинът изравни в 48-ата, а Ернандес даде преднина на Милан в 71-ата. Ласаня върна равенството в 85, но в 93-ата отново Ребич бе точен за крайното 3:2. След успеха Милан се изравни по точки с 8-ия Парма. Удинезе остава 11-и с 24 точки.

Грешка на Донарума още в 6-ата минута на двубоя доведе до гол за гостите. Ласаня получи извеждащо подаване, стражът на Милан излезе да избие и се сблъска с нападателя, след което Янс Ларсен се възползва от шанса и прати в опразнената врата за 0:1.

Ибрахимович опита директен изстрел от фаул в 15-ата, но без особен успех.

В ответната атака Сема проби на левия фланг, последва пас за Ласаня, който от 10-ина метра отправи много мощен удар, но топката мина покрай сглобката на вратата.

Домакините имаха претенции за игра с ръка в пеналта на футболист на Удине, но реферът остана безмълвен в 24-ата минута.

Удинезе започна второто полувреме с опасна атака, при която Ласаня отправи удар по земя, но Донарума изчисти в корнер. Вратарят на Милан имаше много работа през вторите 45 минути, но с отличните си изяви успя да изкупи грешката при гола на гостите.

През втората част в игра на мястотото на Бонавентура влезе Анте Ребич, който бързо върна Милан в мача. В 48-ата Конти получи отдясно в наказателното поле, след което намери хърватина, който с точен удар върна паритета.

„Росонерите“ имаха нови претенции за дузпа в 52-ата, отново за игра с ръка, но реферът подмина и тази ситуация.

В 54-ата Донарума изби с една ръка силен шут на Ласаня, а две по-късно направи две поредни спасявания – първо след удар на Мандрагора от малка дистанция, след което и на изстрел на Окака извън пеналта.

В 71-ата домакините излезнаха напред в резултата. При центриране от корнер топката бе избита, а Тео Ернандес с прекрасно изпълнение от воле прати в долния ляв ъгъл за 2:1.

Ибрахимович имаше възможност също да се разпише и да сложи точка на спора в 84-ата, но след пас на Леао прати неточно покрай вратата.

Минута по-късно Удинезе изравни. Авторът на първия гол Ларсен направи прецизно центриране отдясно, а Кевин Ласаня прати с глава в далечния на вратаря ъгъл.

Нов обрат можеше да стане в 87-ата, когато Несторовски бе на чиста позиция, но прати покрай целта.

Домакините търсеха победата до самия край на двубоя и постигнаха своята цел в последната минута от добавеното време, когато Ребич стреля между няколко футболисти на Удине и отбеляза втория с гол, с което донесе трите точки за „росонерите“.

Неймар говори с Лапорта за завръщане в Барселона

Договорът на Неймар с Ал Хилал е до лятото на 2025г

Барса иска звезда на Арсенал

Вижте подробности

Нови проблеми за Тонали и Нюкасъл

Разкриха още залози на халфа

Удар по Почетино преди рестарта

Бранителят получил удар в коляното

Окончателно! Алфонсо си тръгва от Байерн

Защитникът отказва да преподпише

Рома вече реши с кого ще замени Лукаку

Белгиецът почти сигурно няма да бъде откупен от Челси

Наполи бърза да подпише нов договор с Кварацхелия

Грузинецът има контракт до 2027г., но партенопеите искат да го задържат за още по-дълго

Байерн Мюнхен ще плати 12 милиона на Тухел

Баварците ще изплатят обезщетение на специалиста, въпреки раздялата по взаимно съгласие

Интер си хареса звездата на Дженоа

Алберт Гудмундсон се представя отлично този сезон

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки