ФЕНОМЕНАЛНО: Интер се върна от ада за знаменит обрат срещу Милан! (ВИДЕО)

"Нерадзурите" вкараха три гола за 25 минути, настигнаха Ювентус на върха в класирането

ФЕНОМЕНАЛНО: Интер се върна от ада за знаменит обрат срещу Милан! (ВИДЕО)
Интер обърна Милан с 4:2 в мач от 23-ия кръг на серия "А". "Нерадзурите" изоставаха с 0:2 на почивката, но през второто полувреме вкараха три попадения за 25 минути. В продължението Лукаку добави още едно, за да триумфира тимът му в голямото дерби на Италия. Момчетата на Антонио Конте вече имат 54 точки, колкото и лидера Ювентус. Милан е на осма позиция с 32.
 
"Росонерите" първи стигнаха до голова възможност. В 8-ата минута Чалханоолу се освободи пред наказателното поле и шутира, но топката се отби в гредата. Десет след това дойде първата по-сериозна опасност пред вратата на "росонерите". Диего Годин бе изпуснат и стреля отблизо с глава. Топката обаче мина встрани от вратата.
 
В 24-ата минута Матиас Весино стреля от движение, но право в ръцете на Донарума. Милан откри резултата пет минути преди почивката.  Ттопката бе центрирана в наказателното поле, където Ибрахимович надскочи Диего Годин и с глава свали към Анте Ребич, който отблизо вкара - 0:1.
 
Секунди пред сигнала за край на първата част  Тео Ернандес центрира отляво и само добрата намеса на Стефан Де Фрай попречи на Ребич да се разпише за втори път. При последвалия корнер обаче защитниците на Интер не се ориентираха добре, Франк Кесие продължи топката към Златан, който с глава я насочи във вратата - 0:2.
 
 
Само пет минути след подновяването на играта "нерадзурите" върнаха едно попадение.Удар на Антонио Кандрева беше блокиран, а топката попада в Марсело Брозович, който с красив удар отдалеч намали - 1:2! По-малко от две минути след това Алексис Санчес беше е изведен сам срещу Донарума и върна към Матиас Весино, който прави резултата 2:2!
 
 
В 66-ата минута Милан получи възможността да изпълни пряк свободен удар. Зад топката застана Ибрахимович, но изстрелът му беше неточен. Малко след това Алексис Санчес свали топката за Лукаку, но белгиецът не уцели вратата. След центриране от корнер обаче "нерадзурите" стигнаха до пълен обрат. Стефан де Врай вкара глава за 3:2!
 
В 88-мата минута Николо Барела беше оставен сам срещу Донарума, но стреля в тялото на вратаря. В следващата аката Лукас Пакета центрира към Златан Ибрахимович и след изстрел с глава на шведа топката срещна страничната греда на Падели.  В третата минута от добавеното време. Виктор Моузес центрира към Ромелу Лукаку, който с глава прави резултата 4:2!
 
 
 
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
 
ИНТЕР: Падели, Годин, Де Фрай, Шкринияр, Кандрева, Весино, Брозович, Барела, Йънг, Лукаку, Санчес
 
МИЛАН: Дж. Донарума, Конти, Кяер, Романьоли, Ернандес, Кастийехо, Кесие, Бенасер, Ребич, Чалханоглу, Ибрахимович

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки