Ръководството на Ботев Пд предвижда 450 билета за феновете на Локомотив

Дербито в неделя е от 14:30 часа на спортната база в "канарчетата" в кв. "Коматево"

Ръководството на Ботев Пд предвижда 450 билета за феновете на Локомотив

Между 400 и 450 билета засега е предвидило ръководството Ботев (Пд) за черно-белите фенове, преди голямото пловдивско дерби срещу "Локомотив", тази седмица. То ще се играе идващата неделя - 16 февруари, и един от най-завързаните мачове от първия 21-ви пролетен кръг на шампионата.

Талоните най-вероятно ще бъдат пуснати за предварителна продажба в началото на тази седмицата - днес следобед или най-късно утре. Тя трябва да започне веднага след предоставянето им от домакините от "Ботев".

Ръководството на жълто-черните обяви, че в сектора за гости няма да бъдат допускани фенове с билети за други сектори. Продажбата на пропуските ще бъде на касите на стадиона в "Лаута" или онлайн, съобщава "24 часа".

Цената на масовите билети ще бъде 8 лева.

От съображения за сигурност ще бъдат поставени специални броячи на сектора за гостуващите фенове. Те ще следят броя на черно-белите привърженици и след като влезе определената бройка, няма да бъдат допускани повече.

Мачът в Пловдив се очаква с голям интерес. Още от днес полицията в града ще планира мерките, които да предприеме за опазването на реда и сигурността в града и на стадиона. Ще бъде въведен специален пропусквателен режим за феновете и отцепени улици и булеварди.

Дербито в неделя е от 14,30 часа на спортната база в "канарчетата" в кв. "Коматево".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки