Мане и Милнър се завръщат за Ливърпул срещу Норич

Шакири и Клайн пропускат мача, разкри Югрен Клоп

Мане и Милнър се завръщат за Ливърпул срещу Норич

Нападателят Садио Мане и халфът Джеймс Милнър ще се завърнат в състава на Ливърпул още за мача срещу Норич Сити през уикенда, съобщи мениджърът на отбора - Юрген Клоп. Двамата подновиха тренировки в "Мелууд" тази седмица, след като се възстановяваха от мускулни травми, получени през месец януари.

 

Джердан Шакири, Натейниъл Клайн и Пол Глатцел пък пропускат мача.
 
"Мили и Садио се завърнаха и това повдига въпроси. Нормално е. Шакири, Клайн и Глатцел не тренират, но всички останали продължават да бъдат в добро състояние. Имаме добри опции и дано остане така. Ще бъде чудесно, ако няма повече трайно отсъстващи в тази решаваща част от сезона. Това са добри новини", започна той.
 
"Садио и Мили тренираха от понеделник до днес, но те провеждаха занимания и миналата седмица. Със сигурност мога да кажа, че и двамата са сериозни кандидати за места в състава", разкри Клоп.
 
Ливърпул не игра през миналия уикенд, а титулярите получиха много дълга почивка. Клоп е сигурен, че именно това време за отпускане е било нужно на всички в първия състав на "червените".
 
"Ще има влияние и е жалко, че трябва да обяснявам колко нужна ни беше тази почивка. Даже не беше повече от седмица. Някои отбори я използваха за подготовка на по-топло време, а ние разпратихме играчите ни по целия свят. Искахме наистина да отпуснат, след което тренирахме пълна седмица", продължи германецът.
 
"Да, може би има малка разлика в тренировките, но времето ни беше крайно нужно. Почивката е просто една дума, която се използва, но всъщност през това време ние възстановявахме, презареждахме батериите. Точно това искахме, заради това играхме всички тези мачове. Сега момчетата отново са тук. Тренираме нормално и не сме загубили темпо за една седмица. Не го направихме само защото играем с Норич, а за да бъдем свежи до края на сезона", завърши специалистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки