Кокала пред Novsport.com: Раздялата не е по взаимно съгласие, хората, които разбират от футбол, виждат, че Локо (Пд) прави подвиг в момента (+АУДИО)

"Ако някой иска да направи нещо голямо, да ми се обади"

Кокала пред Novsport.com: Раздялата не е по взаимно съгласие, хората, които разбират от футбол, виждат, че Локо (Пд) прави подвиг в момента (+АУДИО)
Вече бившият старши треньор на Локо (Пд) Емил Велев се съгласи да говори с Novsport.com веднага след като бе уведомен от собственика Веселин Марешки, че вече не е наставник на „черно-белите”. Ето какво сподели той за нашата медия:
 
 
- Г-н Велев, защо се стигна до раздялата?
- Не знам, попитайте г-н Марешки.
 
- Не знаете?
- Не, не, той ми обяви на мен, че е заради слаби резултати. Но той много добре знае, че отборът е чисто нов. Старият, който беше, всичките си тръгнаха. Дойдоха нови футболисти, които са без подготовка и въпреки всичко, ние съумявахме да взимаме точки. От 8 мача, които сме изиграли, смея да твърдя, че в 6 от тях сме били по-добри от противника и сме изпускали победите, освен едната, която имаме срещу Миньор (Пк) - безапелационна. Срещу Черноморец можеше да победим, срещу ЦСКА можеше да победим, срещу Локо (Сф) можеше да победим. Единствено срещу Литекс вкъщи мачът беше много равностоен и завърши наравно, знаете. С Лудогорец се опитахме да се надигравахме с тях, което ако беше друг, щеше да се затвори в малката пеналтерия и да не излиза. Но ние се опитахме, даже им вкарахме и два гола. Единственият срив се получи във Враца, където отборът игра слабо. Това мога да кажа.
 
- Предполагам, че Вие се чувствате разочарован…
- По-скоро не, защото видях, че нещата много трудно могат да се оправят.
 
- Вие как усетихте промяната със собствеността и какво беше отношението на г-н Марешки и ръководството към Вас след напускането на Коко Динев?  
- Не искам да взимам отношение кой какво е казал и правил, тъй като отборът, когато беше Коко Динев, беше много по-стойностен от сегашния и това няма кой да го оспори. Според мен, ако бяхме с онзи отбор от преди два месеца и половина, може би в момента щяхме да сме в тройката с двойно повече точки, отколкото имаме сега, без да подценявам тези момчета, които са в момента. Те също се стараят и имат желание.
 
- Раздялата по взаимно съгласие ли е или просто Ви уведомиха?
- Не, аз съм сменен. Значи не е по взаимно съгласие. Аз не мога да се съглася, след като знам, че си върша добре работата и хората, които разбират от футбол, виждат, че това, което отборът прави в момента, е равносилно на подвиг.
 
- Оттук накъде, г-н Велев?

 - В момента съм си в София. Ще си почивам и ако има оферти, ще преценяваме дали да ги приема. Смятам, че хората знаят кой е Емил Велев и ако искат да направят нещо голямо, могат да ми се обадят. 

Интервюто с Кокала може да чуете в прикачения звуков файл!

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки