Целта на Беласица е спечелване на 7 точки в оставащите пет мача

Сигурният участник в Западната "Б" група от догодина - отборът на Беласица си постави за цел достойно завършване на сезона е елитната ни група. Старши треньорът Ивайло Аспарухов обяви, че в оставащите пет мача до края на сезона неговият отбор трябва да спечели 7 точки, което означава две победи и едно реми.

Целта на Беласица е спечелване на 7 точки  в оставащите пет  мача

Сигурният участник в Западната "Б" група от догодина - отборът на Беласица си постави за цел достойно завършване на сезона е елитната ни група. Старши треньорът Ивайло Аспарухов обяви, че в оставащите пет мача до края на сезона неговият отбор трябва да спечели 7 точки, което означава две победи и едно реми.

Той се надява, че Беласица ще обърка сметките на някои от отборите, дори претендиращи за евротурнирите. Както се знае Беласица домакинства тази неделя в Сандански на Локо (Сф), след което предстои гостуване на Литекс, после две последователни домакинства на Локо (Мз) и Локо (Пд) и в последния кръг - гостувне на Сливен.

"Моите първи стъпки във футбола започнаха в Локомотив (Сф). Уважавам много отбора от София, но сега съм длъжен да защитя честа на клуба, в който работя, че и без това рейтингът ни в последните два мача срещу Левски и Черно море спадна значително. Така, че ще опитаме да победим добре представящият се отбор на Локо (Сф) през втория дял на шампионата", каза Ивайло Аспарухов.

Радостното на този етап е, че в отбора няма контузени и наказани играчи и треньорът ще може да разчита на всичките си налични футболисти. В заключение Аспарухов каза, че футболистите отново ще играят за премии в размер на 40 000 лева, каквито бяха срещу Черно море. По думите му парите не са обещани от други отбори, а от президента на Беласица Костадин Хаджииванов.

След обяд отборът от Петрич ще направи една тренировка на терена в Марикостиново заради третирането с препарат на тревата на стадион "Цар Самуил" в Петрич.

Всички отбори от „А” група получиха лиценз за новия сезон

Лицензионната комисия не спря нито един отбор в елита

Митко Събев поиска 10 отбора в "А" група

Литекс, Спартак (Пд), Ботев (Вр), Брестник и Спортист (Св) натиска за 12 тима в елита

Футболистите избраха Ивелин Попов за играч на сезона

Исмаил Иса, Тодор Янчев и Илиан Илиев обраха наградите

Стефан Спасов - Пастата ще свири Славия - Локо (Пловдив)

На Антон Генов е поверен двубоят Сливен – Пирин

Министър Нейков: Спираме проблемните стадиони

Футболните стадиони в окаяно състояние ще бъдат затваряни след 15 май

Всички мачове от "А" група в неделя от 18,00 - бъдете с Novsport.com, за да не пропуснете нищо

В последните три кръга мачовете минават в едно и също време. Всички 7 двубоя от „А” група започват в 18,00 в следващите три недели, а Novsport няма да остави да прoпуснете нищо

Новият шампинат стартира на 1-ви август

Така отборите в „А” група ще имат почивка от два месеца и половина преди да започнат новото първенство

БФС премести мачовете от предпоследния кръг с един ден напред

Всички двубои от “А” група ще се играят в неделя (9 май) вместо в събота

Антон Генов свири Берое - ЦСКА

Левски – Миньор поверен на Ангел Ангелов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки