Гриша Ганчев: Самозабравиха се тия от "Подуяне" и оня, директорчето, дето си духа перчема

„Знам кои са собствениците на Левски, Батков не знам какъв е”

Гриша Ганчев: Самозабравиха се тия от "Подуяне" и оня, директорчето, дето си духа перчема

Собственикът на Литекс Гриша Ганчев направи скандални разкрития в ефира на Нова телевизия и сподели, че собственик на Левски не е Тодор Батков, а друг българин, който му е пратил СМС след мача в Ловеч, гласящ: "срамна победа".  Босът на „оранжевите” призова „сините” да спрат да „работят със съдиите” в предаването „ДикOFF”

"Ядосвам се с мачове и такива простотии. Виждате каква неправда е. Самозабравиха се тия от "Подуяне" и оня, директорчето, дето си духа перчема. Очите им стъклени. Стъпиш им на окото - вместо да се спука, все едно си се качил на скейтборд. Продажно племе. Защото някакъв си... директорчето, дето си духа перчема, трябва да стане първи на всяка цена.

Какво ще стане - ще му порасне ли? Но не им се сърдя, защото те са измислили футбола и ние трябва да се равняваме по тях. Тия работи дето ги прави, аз съм ги правил преди 18 години. Не стават нещата така и аз лъснах. Добре, побутни ги малко, но това вече е...", заяви Ганчев, след което показа СМС съдържащ текста „срамна победа".

Въпросният коментар, според Ганчев, е на един от собствениците в Левски, който по думите на бизнесмена е българин.

"Вижда се, че собствениците им имат морал да си признаят, че им е срамна победата. Българи са собствениците, няма да ги кажа сега. Батков не знам какъв е. Този, който ми ги праща тези неща, е българин и знам, че е собственик", коментира Гриша Ганчев, който в заключение коментира остро и назначението на служебния министър на спорта Петър Стойчев.



"Ами това недоразумение новият министър? Казал на Армен Назарян, че не може да му дава заплата, защото нямал диплома. А той Назарян има диплома от Русия. Беше една година в Москва. Какъв болен мозък трябва да си? Ако на Стойчев му сложа на Армен Назарян медалите на врата, ще се удави веднага в басейна."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки