Инсталирай - Novsport Alert

Novsport Alert


Най-добрият начин да бъдете осведомени за новостите от света на спорта по всяко време на деня е  чрез програмата Novsport Alert.

Novsport.com разработи специално за своите читатели нов софтуерен продукт, с който ще може да научавате горещите спортни новини докато се случват, да следите резултати на живо от първенства по свой избор или да слушате и наблюдавате директни коментари и спортни събития, само с едно малко приложение, без да се налага да отваряте различни уебсайтове.

Програмата е безплатна, не съдържа вируси или шпионски софтуер, и е изключително практична и удобна за ползване. Дизайнът на прозорците е дискретен, с различно ниво на прозрачност, с което няма да нарушава концентрацията върху ежедневните ви занимания. Менюто за навигация е опростено за лесна промяна на настройките, а предложените над 100 цветови варианта (skins) предоставят богат избор и за най-капризния читателски вкус.

Novsport Alert предлага следните основни възможности:

Новини
•    Възможност за избор на раздел или спортни сфери, за които да получавате известие;
•    Подаване на информацията едновременно с нейното публикуване, в дискретен малък прозорец на вашия работен плот;
•    Практично представяне на информацията със заглавие и кратко описание;
•    Директна връзка към статията, която представлява интерес за вас, без да се налага да търсите измежду повече от 200 новини дневно.
•    Функцията Away, с помощта на която съобщенията за актуални новини се натрупват в случай, че не сте пред своя компютър и показват в синтезиран вид при връщането ви.

Резултати на живо
•    Най-бързия livescore на български език, с богат избор измежду европейски и световни първенства, висши лиги и по-ниски дивизии;
•    Отделен прозорец със списък на срещите, които може да бъдат подредени по държава, първенство или начален час.
•    Практични функция, с които може да приоритизирате прозореца за резултати на живо, винаги да се показва над останалите.
•    Звуково сигнализиране при промяна на резултата, с избор за няколко различни сигнала;
•    Минимизиране на листа със срещи, с подаване на информацията за мача с нов резултат в малък прозорец;


Директно
•    Списък с избор на всички събития, които ще бъдат коментирани или предаванията на живо;
•    Отделен player за следене на директните излъчвания и записаните интервюта.

 
Права и условия за ползване

1.    Нямате право да (a) продавате, давате под наем, отдавате на лизинг или преотстъпвате лицензните права върху част от или целия Софтуер; (б) да променяте или създавате производни на Софтуера продукти; (в) да „разчитате” кода, декомпилирате или разглобявате Софтуера до съставните му части.
2.    Можете да използвате Софтуера само с некомерсиална цел. Няма ограничения за разпространението на Софтуера, стига преди това да не са били извършвани промени по инсталационния пакет.
3.    Получавате лиценз за ползване на Софтуера на произволен брой компютри.
4.    Софтуерът се разпространява "във вида, в който е". Не се предлага каквато и да било гаранция, изрична или по подразбиране. ползвате го на своя отговорност. авторите не”носят отговорност за загуба на данни, повреди, пропуснати печалби или други загуби в резултат на ползването или неправилното ползване на софтуера.
5.    Инсталацията и употребата на Софтуера означава приемане на тези лицензни общи положения.
6.    С инсталиране на продукта, вие се съгласявате с условията и правата за ползване. Ако не сте съгласни с общите положения на лиценза, трябва да прекратите ползването на Софтуера и да го деинсталирате.
7.    След инсталация е възможно антивирусната програма, използвана от читател да изиска допълнително потвърждение/ разрешение за програмата. В случай, че такова не бъде дадено е възможно да се получават грешки или Novsport Alert да бъде блокирана.
8.    Програмата е проектирана да работи под актуализиран MS Windows XP.

 
За коментари, предложения и съдействие, моля натиснете ТУК