Колеги от 01.10.2012 г. Темпобет спират работа от територията на България затова всички игри отиват на кино за съжаление...и надявам се сайта да намери друг спонсориращ букмейкър.
ДО 1.10 от 1.09 има ЦЯЛ МЕСЕЦ! Ти тия пари може да ги загубиш още на първата минута, а ако спечелиш и превъртиш сумата от бонуса - тегленето става за 3-5 дена - никакъв проблем! Това не е ОПРАВДАНИЕ ДА НЕ СИ ПОЛУЧИМ НАГРАДИТЕ!
Аз мисля че NOVSPORT..са длъжни да ни усигурят наградитв за месец Август,ако трябва ще ни ги преведат с ИЗИПЕЙ..на всеки един от 10 тимата спечелили и васеки да прави каквото намери за добре с печалбата си!!! не трябва да се оправдават с TEMPOBET..като вече няма да има награди защо не прекратят играта за месец септември а си правят реклама и всички ние продължаваме да им влизаме в сайта по 100 пъти на ден!!! НАГРАДИТЕ ДА НИ ГИ ИЗПЛАТИ NOVSPORT!!!
Аз не искам нищо да мисля повече, защото няма смисъл. Просто спирам да им влизам в миризливия сайт.
Не ми пука за подобна награда, която на всичкото отгоре пак трябва да я залагаш, за да имаш шанс евентуално да се порадваш на нея.
А като знам коефициента, с който спечелих 1-во място - колонка за около 1200лв. с 1лв. залог.
Ами наистина ваще коэфициенти не дават нормално да се играе! Защото в другите букмейкърски къщи всичко е наред? Преминавам към 1xBet (https://goo.gl/GZ57rr) ! Там и коэфициентите са по добри и с исплащанета няма проблем
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
Използването и публикуването на текстове и изображения от съдържанието на сайта на novsport.com, без разрешение или без да се посочва източника novsport.com е забранено.