Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kalvin потребител
|
Пуснато на: Нед Апр 05, 2009 11:48 pm Заглавие: ЦСКА - Славия |
|
|
Браво бе! Вече няколко часа след мача и гледам все още няма тема ЦСКА – Славия! Не знам как да го тълкувам? Дали поради липса на интерес или пропуск от страна на модераторите? Но в крайна сметка … какво значение има? Та да си кажа мнението! Дузпите бяха 3. Първата … спорна беше натиснат и повален играчът, но от делен е въпроса дали щеше да стигне до топката. Втората която не даде съдията също беше във второто полувреме която вие не сте отразили в клипчето! Там нарушението беше по явно според мен но съдията така прецени. Третата с която ЦСКА топката се спря в ръката на играч от Славия. Ръката не беше приближена до тялото което си е дузпа, но от друга страна пак не се знаеше ако не се беше спряла топката в ръката … как щяха да се развият нещата. Та заключителното ми мнение, че като е решил съдията да свири дузпите да си ги свири. Иначе като цяло се справи добре освен че първото полувреме по прекали с Жълтите картони. Малеее уж исках да бъда кратък пък…  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emikotevusa потребител
Регистриран на: 05 Фев 2009 Мнения: 12 Местожителство: Baton Rouge, LA, USA/Пловдив
|
Пуснато на: Пет Апр 10, 2009 5:29 pm Заглавие: |
|
|
taka e prosto nqma aktivni hora no az sum tuk i si bqh zabravila pass-a i username-a za tui ne pisah _________________ SAMO CSKA Sofia i Niki!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
arooj потребител
|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2014 9:57 am Заглавие: Re: Чи подобається вам оформлення форуму? |
|
|
ei maradona da ti eb... m.... sega ve4e se vidq 4e za ni6to ne stavate,bez Partiqta ste postigna li edno golqmo ni6to,bederasi dolni.
Save your time and get on time success in 70-331 - latest dump exams by using our latest C4120-783 - certkiller - braindumps.com and other superb exam pass resources |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
Използването и публикуването на текстове и изображения от съдържанието на сайта на
novsport.com, без разрешение или без да се посочва източника
novsport.com е забранено.