Пуснато на: Пет Юли 31, 2009 8:10 pm Заглавие: Любо Пенев и Титулярите на ЦСКА
Какво е мнението Ви за ст. треньора на ЦСКА Любо Пенев?
Аз мога да кажа, че засега съм със смесени чувства за треньорската кариера на Любо в ЦСКА... има и добри попадения, но има и много меко казани странни изказвания за играта на ЦСКА (не визирам първия мач с Дери Сити).
Подкрепям мнението му за Й. Тодоров по повод дисциплината, но нека да не бъде твърдоглав... Й. Тодоров може да бъде много полезен на ЦСКА и е време Любо да му даде още един шанс за титуляр, за да не стане твърде късно. Мисля че прекалява със сърденето.
Руй Мигел? Какъв е този играч? Какво прави това момче в ЦСКА недоумявам, а че излиза титуляр във всеки мач направо съм шокиран!
Саидходжа? Поне с една класа над по-горе цитирания като желание и качества. Любо иска да го продава... недоумявам
С тези двама играча (Саидходжа и Й. Тодоров) като титуляри ЦСКА ще е съвсем друг отбор...
Има и още ( Св. Петров - титуляр)..., но нека има материал и за другия път. _________________ http://bgcanaries.hit.bg
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
Използването и публикуването на текстове и изображения от съдържанието на сайта на novsport.com, без разрешение или без да се посочва източника novsport.com е забранено.