Паргов: Берое е класа над Нафтекс

Ивайло Паргов е едно от най-дискутираните нови попълнения на Берое. 34-годишният футболист подписа договор с тима от Стара Загора за година и половина, а треньорът Илиан Илиев се надява той да бъде добра алтернатива на Захари Димитров и да отбележи важни за "зелените" попадения през пролетта. Специално за Beroe Online нападателят даде първото си интервю като играч на Берое. В него той обясни как се е стигнало до договора, какви са параметрите му и защо преди години не дойде в Стара Загора когато също бе желан в тима.

Паргов: Берое е класа над Нафтекс

Ивайло Паргов е едно от най-дискутираните нови попълнения на Берое, съобщава официалния сайт на Берое. 34-годишният футболист подписа договор с тима от Стара Загора за година и половина, а треньорът Илиан Илиев се надява той да бъде добра алтернатива на Захари Димитров и да отбележи важни за "зелените" попадения през пролетта. Специално за Beroe Online нападателят даде първото си интервю като играч на Берое. В него той обясни как се е стигнало до договора, какви са параметрите му и защо преди години не дойде в Стара Загора когато също бе желан в тима.

- Първо честито! Как се стигна до трансфера ти в Берое?
- Благодаря ви! Първо да си пожелаем успешна Нова година. Ще направя всичко възможно отборът на Берое да се върне там където му е мястото. Относно трансфера - покани ме г-н Димитров с който се познавам от дълго време. Имам и морален ангажимент към г-н Илиан Илиев, човек който безкрайно уважавам. Преди дълги години той искаше да отида в Черно море, но трансферът се провали. Но се радвам, че дори на тази възраст ме поканиха да играя за такъв титулуван клуб какъвто е Берое (Стара Загора).
- Подписа ли договор и за какъв срок е?
- Още преди Нова година уточних всички параметри по договора и още тогава е подписан. Договорът е за година и половина. Пак казвам – ще направя всичко възможно да помогна на отборът да се върне там където му е мястото, защото това е един от отборите с големи традиции в българският футбол.
- Преди няколко години беше отново на крачка от Берое, но тогава предпочете офертата на Нафтекс?
- Отборът на Берое предходната година ме потърси, не в годината когато отидох в Нафтекс. Може би не бяха сериозни нещата. Имаше едно-две запитвания, но с мен никой не е разговарял. Мисля, че тогава предишният собственик на Берое още бе президент. Може да е имало интерес, но сериозна оферта не е имало.
- Как виждаш конкуренцията и кой според теб ще е основният съперник на Берое за майсторската група?
- Преди две години играх в тази група. Нивото е доста по-високо от другата "Б" група. Има доста сериозни отбори, но най-вече Нафтекс. Те са финансово стабилни, но Берое е поне класа над тях. Дните които бях в Стара Загора успях да се убедя, че организацията е много сериозна и пак казвам, че трябва да направим всичко възможно да върнем през лятото отборът там където му е мястото.
 

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки