Емо Костадинов пред Novsport.com: Томов не става да управлява клуб, дано новите собственици направят ЦСКА отново велик клуб

"Не мога да коментирам слухове. Като заеме поста тогава ще му дам пожелания", заяви Емил Костадинов, когато бе запитан какво би пожелал на Любослав Пенев, който почти сигурно ще заема поста спортно-технически директор в ЦСКА.

Бившият спортно-технически директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви пред Novsport.com, че не би се върнал в клуба, докато в него е Александър Томов. Той отказа да коментира слуха, че Любослав Пенев е назначен на поста спортно-технически директор в ЦСКА.

"Не мога да коментирам слухове. Като заеме поста тогава ще му дам пожелания", заяви Костадинов, когато бе запитан какво би пожелал на Любослав Пенев, който почти сигурно ще заема поста спортно-технически директор в ЦСКА.

Бившият футболист на Порто не е запомнил с добро председателя на НС Александър Томов. "За мене този човек не става да управлява клуба. Докато сегашният президент е там не бих се върнал в ЦСКА. Би било добре господин Томов да го няма в ЦСКА", коментира Емо, който призна, че влошените отношения с Томов са довели до неговото напускане на клуба.

Господин Костадинов бе предпазлив в изказванията си за новите собственици. Той смята, че те са българи и ще знаят какво държат в ръцете си.

"Доколкото знам между ЦСКА и "Титан АС" договорът е предварителен. На първо място те са българи и знаят какво е ЦСКА. Дано да върнат старата слава на отбора", допълни бившият национал.

Още от HOME

„Искам да благодаря на цяла Япония, невероятна страна, много вълнуваща и луда публика“

„Поздравявам футболистите“, заяви селекционерът на Швейцария

„Решаващият мач ще е в Португалия“

Джак Милър стартира седми на „Мотеги“, но бързо успя да стигне до челото

Вижте класацията на най-богатите футболисти тук:

На този етап не е ясно какво е състоянието на бранителя и колко време ще отсъства от игра

Леката атлетика ми даде шанс за много страхотни спомени

Турнирът на твърда настилка в столицата на Японие бе с награден фонд 757 900 долара

Днес надпреварата продължава в останалите категории

Актуално

21:45 25/09 Уелс - Полша
21:45 25/09 Нидерлалндия - Белгия
21:45 25/09 Дания - Франция
21:45 25/09 Австрия - Хърватия
21:45 25/09 Фарьорски острови - Турция
21:45 25/09 Люксембург - Литва
19:00 25/09 Словакия - Беларус
19:00 25/09 Азербайджан - Казахстан

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки