Златин Тепсиев пред Novsport.com: Станалото на "Армията" със сигурност не е дело на член Националния фен клуб на Левски

Председателят на Националния фен клуб на Левски – Златин Тепсиев заяви пред Novsport.com,че със сигурност, това, което се е случило на стадион „Българска армия” миналата нощ със сигурност не е деяние на хора от Националния фен клуб.

Златин Тепсиев пред Novsport.com: Станалото на "Армията" със сигурност не е дело на член Националния фен клуб на Левски

Председателят на Националния фен клуб на Левски – Златин Тепсиев заяви пред Novsport.com,че със сигурност, това, което се е случило на стадион „Българска армия” миналата нощ със сигурност не е деяние на хора от Националния фен клуб.

„Такива неща са се случвали и на нас, при това многократно, но не зная досега да има задържани лица. Може да има, но поне на нас не ни е известно. Полицията е тази, която трябва да реагира при такова положение, да намери извършителите, след което те да бъдат наказани, независимо от това на кой отбор са фенове”, каза Тепсиев.

Той е разбрал от медиите за станалото и не знае повече подробности от това, което се появи като информация в публичното пространство.

Припомняме какво се случи в нощта на 21 срещу 22 февруари - голяма част от фасадата на стадион „Българска армия” бе потрошена, а вчера официалният сайт на фенклуба на "червените" - Armeici1948.com - публикува снимки на щетите.




Снимката е от вестник "Сега" и показва подобна случка и пред офиса на Националния фенклуб на Левски

Надписът над входната врата е счупен, липсват и златистите надписи под емблема до входната врата. Засегнат е и официалният фен магазин на "армейците".
В ЦСКА са подали оплаквания срещу вредата и се води следствие. Не е ясно и как хулиганите са успели да направят вредите, след като на "Армията" има денонощна охрана.
По-рано днес представителят на „Титан АС” в ЦСКА -  Венцислав Живков отказа да коментира вандалските изцепки при "А" сектор на стадиона онзи ден. „ Това са неща, които са наистина жалки. Ние сме заснели всичко и е вече ясно и ще стане ясно кои са извършили това деяние. Не може при един пенсионер охрана да показват мускули и да вандалстват. Това просто не е начинът. Ако някой има проблем, нека да дойде при нас и да каже какво иска. Това просто е възмутително”, коментира пред  Novsport.com Живков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки