Прогнозите на Радостин Кишишев за срещите от 11-ия кръг във Висшата лига

Дългогодишният участник в националния отбор на България по футбол и настоящ играч на Лестър Радостин Кишишев направи своите прогнози за мачовете от 11-ия кръг на английската Висша лига специално за читателите на "Новспорт".

Прогнозите на Радостин Кишишев за срещите от 11-ия кръг във Висшата лига

Дългогодишният участник в националния отбор на България по футбол и настоящ играч на Лестър Радостин Кишишев направи своите прогнози за мачовете от 11-ия кръг на английската Висша лига специално за читателите на "Новспорт".

Евертън - Фулъм 1 тв
Евертън ще победи в този мач. Фулъм се представя неубедително като гост, не само през този сезон, но и в последните 3 години. Освен това Евертън няма победа на „Гудисън Парк” от началото на сезона.

Челси - Съндърланд 1 тв
Според мен ще се получи доста интересен мач с оглед трансферите, които направи Рой Кийн през лятото. Въпреки това гостите няма да имат сили за нещо повече от достойна загуба, а и Челси не могат да си позволят още един провал на „Стамфорд Бридж” след загубата от Ливърпул.

Манчестър Юнайтед - Хъл 1тв
Очаквам убедителна победа на Юнайтед и гол на Бербатов. Според мен Бербатов е в състояние да вкара във всеки един мач.

Мидълзбро - Уест Хем 1
Мидълзбро ще постигне втора победа като домакин в рамките на за 4 дни. През седмицата тимът на Гарет Саутгейт записа успех над Манчестър Сити. Кризата в Уест Хем ще продължи още дълго време. „Чуковете” имаха много тежък мач на „Олд Трафор” и съставът ще е изморен от него. Много е изтощително да играеш срещу тим от топ 4, защото топката постоянно е в движение.

Портсмут - Уигън 2
Въпреки доброто представяне срещу Ливърпул през седмицата и минималната загуба с 0:1, очаквам да има има криза в Помпи след напускането на Хари Реднап. Тук според мен ще има изненада и Уигън ще запише 3-е точки.

Стоук Сити - Арсенал X
Труден мач за Арсенал. Според мен мачът ще завърши при равенство. Стоук са силни при статични положения, докато Арсенал имат много проблеми. Също така съставът на Арсен Венгер трудно се противопоставя на такива отбори като Стоук. Преди няколко години отборът загуби титлата срещу Болтън, които тогава играеха по подобен начин.

Уест Бромич – Блекбърн 1X
Очаквам победа за УБА или равенство. Блекбърн играят доста грозен футбол, от както Пол Инс е начело на тима. При Марк Хюз играеха комбинативен футбол. Сега не е така и ще имат проблеми в шампионата. УБА Няма да пропуснат да спечелят срещата.

Тотнъм – Ливърпул 1X
За феновете на залаганията предлагам знак 1. Ливърпул още няма загуба и очаквам именно в Лондон да е първата. Тотнъм няма да загубят този мач, още повече с назначаването на Хари Реднап като мениджър.

Болтън - Манчестър Сити 2
Ман Сити ще вземе този мач след загубата от Мидълзбро през седмицата. Болтън е в криза. Нещата не вървят на добре там под ръководството на Гари Мегсън. Той ми е бил мениджър. Единственото нещо за него е тимът да не допусне гол, а напред „каквото стане”.

Нюкасъл - Астън Вила 2
Стилиян Петров има леко разтежение у може да пропусне този двубой. Вила са стабилен отбор, трудно могат да бъдат победени навън. Бързи са на контраатаки и очаквам да стигнат до успеха.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки