Водещ на шоуто в Бургас ще бъде легендарния ММА боец Ийън Фриймън

Ийън Фриймън, известен още като “Машината” ще бъде водещ на M1 Challenge – Бургас. Легендарният боец е известен с дълга и успешна кариера в Mixed Martial Arts. За него се знае, че започва кариерата си като боксьор, решава да се пробва в смесените бойни изкуства и след шестмесечна подготовка печели много боеве в аматьорската лига.

Водещ на шоуто в Бургас ще бъде легендарния ММА боец Ийън Фриймън

Ийън Фриймън, известен още като “Машината” ще бъде водещ на M1 Challenge – Бургас. Легендарният боец е известен с дълга и успешна кариера в Mixed Martial Arts. За него се знае, че започва кариерата си като боксьор, решава да се пробва в смесените бойни изкуства и след шестмесечна подготовка печели много боеве в аматьорската лига.



От 1999 година е професионалист и печели и друго прозвище - „Железния посланик” за заслугите си за популяризирането на спорта. След редовно участие в многобройни издания на лигата UFC (Ultimate Fighter Championship) Фриймън прекратява активната си спортна кариера и става редактор на Британското списание за ММА "Fighters Only". През 2004 издава автобиография със заглавие "Cage Fighter: The True Story of Ian 'The Machine' Freeman" – “Боецът в клетка : истинската история на Ийн Фрийман -Машината”. Следва треньорска кариера за Британския отбор и участия като съдия на телевизионно бойно шоу за известни личности както и участие в екшън комедия през 2008.

 





Междувременно, националният отбор по ММА вече е на лагер в Бургас. Лъвовете тренират двуразово в спортен и здравен център „Аякс“. Последни към състава край морето се присъединиха най-опитният в тима Йордан Радев и софиянецът Веселин Божинов. Благодарение на президента на федерацията Любен Джубрилов на първия български тим са осигурени условия за постоянна подготовка, екипировка „Ривал“ и хранителни добавки от SNS Sports Nutrition superstore.
Европейското по бокс в Белград започна с български победи

Един успех дели Рами Киуан от медал, Радослав Росенов с летящ старт

Радослав Росенов и Рами Киуан откриват българското участие на Европейското по бокс

Вижте подробности

Чакането свърши – вижте пълната бойна карта на SENSHI 21

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 силни двубоя с 28 мощни атлети от 17 страни

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки