Крайният победител в турнира Каменица ФЕНкупа ще гледат "Ел Класико" на живо

Крайният победител в тазгодишното 7-мо издание на футболния турнир за аматьори Каменица ФЕНкупа, който ще бъде определен през септември в София, ще има възможността да наблюдава дербито между испанските грандове Реал (Мадрид) и Барселона, известно още като "Ел Класико".

Крайният победител в турнира Каменица ФЕНкупа ще гледат "Ел Класико" на живо

Крайният победител в тазгодишното 7-мо издание на футболния турнир за аматьори Каменица ФЕНкупа, който ще бъде определен през септември в София, ще има възможността да наблюдава дербито между испанските грандове Реал (Мадрид) и Барселона, известно още като "Ел Класико".

Това заяви на пресконференция в Благоевград организаторът на турнира за Югозападна България проф. Васил Жечев. За разлика от миналогодишните издания на надперварата тази година няма да има ограничения на отборите желаещи да се включат в турнира. В тази връзка ще бъдат включени още два града от Югозапада - Кюстендил и Перник, където ще се проведат допълни квалификации. Така на финалният турнир, който ще се проведе на 9-10 май в Благоевград, ще се включат общо 64 отбора  от трите града Перник, Кюстендил и Благоевград, които  ще определят първенецът за Югозападна Бълагрия.

Предварителните квалификации за област Кюстендил започват на 11-12 април на стадион "Странджата", в Благоевград на 18-19 април на стадиона на ЮЗУ Неофит Рилски и в Перник на 25 април на общинските терени вблизост до зала Перник. В полуфиналния кръг на турнира в Благоевград ще се включат 40 отбора от Благоевград и по 12 от двете области Перник и Кюстендил. За поредна година лице на спортаната проява ще бъде треньор номер едно унас за изминалия век Димитър Пенев. Отборите могат да се записват за участие в Каменица ФЕНкупа само онлайн на сайта kamenitzafanklub.com.

Пет дни откакто е започнала регистрацията на отбори от Благоевград вече има записани 27 отбора, като в оставащите 10 дни организаторите очакват тяхната бройка серизоно да набъбне.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки