Стартира регистрацията за Каменица ФЕНкупа’09 за София и София окръг

96 отбора от столицата и 32 от областта ще се класират за следващата фаза на полуфиналите

Стартира регистрацията за Каменица ФЕНкупа’09 за София и София окръг
Днес започва записването за участие в квалификациите на Каменица ФЕНкупа’09 за София и София област. Всички почитатели на футбола от района ще имат възможност да се регистрират за предварителните срещи в единствения у нас футболен турнир за непрофесионалисти, организиран от любимата марка бира на българския фен на футбола - Каменица.

Каменица ФЕНкупа’09 предизвиква феновете за седма поредна година. През всички тези години шампионатът предоставя на ценителите на футбола от цялата страна уникалната възможност да премерят сили в любимата си игра при професионални условия и да усетят тръпката от неподправената футболна страст.

Тази година записването за участие в Каменица ФЕНкупа’09 се извършва по нов начин – само онлайн, на обновения сайт на турнира www.kamenitzafanclub.com. Регистрацията се прави от капитаните на отборите, които трябва да въведат данните на всеки един от играчите.

Онлайн записването за участие в Каменица ФЕНкупа’09 е една от новостите, които организаторите от Каменица АД въведоха, за да улеснят феновете и да направят турнира още по-достъпен до почитателите на футбола от цялата страна.

Другата новост тази година е включването на още 15 града в квалификационната схема на Каменица ФЕНкупа’09. За първи път предварителните срещи ще се проведат във всички 27 областни града в страната. Новите населени места, в които турнирът ще гостува са: Кюстендил, Враца, Видин, Търговище, Смолян, Силистра, Разград, Перник, Ловеч, Пазарджик, Кърджали, Добрич, Сливен, Ямбол и Велико Търново.

Квалификациите ще се проведат в периода април – началото на юли, като регистрацията се извършва поетапно за всяка отделна зона. За София квотата на отборите, които ще продължат към следващата фаза е 96 тима, а за София област – 32 тима. Така към следващия етап на полуфиналите ще продължат общо 128 отбора от София и София област.

Полуфиналните кръгове, които ще се проведат в 11 областни града, ще стартират в началото на май. Те ще продължат до края на месец юли и след приключването им ще бъдат излъчени 12 отбора – 11-те регионални победители и класиралият се на второ място в София. Полуфиналите в столицата ще се играят на 29-31 май 2009 г.

По традиция финалът на Каменица ФЕНкупа’09 ще се състои през септември в София.

Голямата награда за шампиона в Каменица ФЕНкупа’09 ще бъде както и в предишните години посещение на мач между някои от най-добрите европейски отбори. Призьорът в Каменица ФЕНкупа’08 – „Клетката” стана свидетел на най-голямото европейско дерби за миналата година – срещата между Барселона и Реал (Мадрид).
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки