Наско Сираков в Хасково: Трябва да работим, а не да говорим

По-късно на събиране с феновете в спортна зала "Дружба" беше цялото ръководство на "сините".

Наско Сираков в Хасково: Трябва да работим, а не да говорим

Проектът "Левски сме левскарите" бе обсъден с фенове в Хасково днес преди гостуването на тима в Кърджали. Срещата на мажоритарния собственик на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньора Станимир Стоилов, изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков и председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров бе осъществена съвместно с местния клуб на "сини" привърженици "Непримиримите - синьо Хасково". Кампанията започна с продажба на фен артикули от подвижен магазин на площад "Общински".

 

"Щастлив съм, че се намирам в моя роден гранд за това събитие, което е свързано с Левски. Всички имаме някаква яснота каква е целта на тази обиколка. Всички да кажем и да разкажем на привържениците на Левски за начинанието на клуба. Прекалено много мъгла имаше около нашия клуб през последните години. Радвам се, че сега всички сме с лицата си. Това са най-хубавите срещи. В тях няма лицемери. Моето мнение за сдружението вече съм го казвал. Най-важно е да добие честност. Сядаме с лицата си, за да няма недомлъвки. Левски има нужда от всеки свой привърженик. Надявам се с по-сериозна работа да успеем и спортно-технически да радваме привържениците. Значително трябва да се подобрим. Без отбора да играе футбол, който да събира левскарите, вие няма как да сте ентусиазирани. Ще работим, за да изглеждаме както трябва. Има наченки да върнем гордостта на Левски на терена. На първо място е да се върне стила на Левски с левскарското надмощие на терена. Искам да видя Левски горд на терена", каза Мъри пред феновете. 

"Дойдох един път в Хасково в спортното училище, после се върнах като футболист. Надявам се това да бъде отлично начало. Символично е това идване. Надявам се да стартира мащабна кампания, която да ни помогне по-бързо да стъпим на крака. Нямаме нужда от речи. хвалебствия. Имаме нужда от работа. Най-добре е каквито въпроси имате, да си казвате. В дискусия най-лесно се ражда истината", каза Сираков. 

От 17:30 часа Левски гостува на Арда в Кърджали.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки